Yenilikler
Anasayfa / Chelsea / Chelsea Leicester City Maçı İddaa Tahmini ve İncelemesi 15 Ekim 2016

Chelsea Leicester City Maçı İddaa Tahmini ve İncelemesi 15 Ekim 2016

Premier Lig 8. Hafta karşılaşmalarında haftanın en göze çarpan mücadelesinde Chelsea ve Leicester City karşı karşıya gelecek. Stamford Bridge’de Leicester’ı konuk edecek olan Chelsea son haftalarda form düşüklüğü yaşadı. Bugün Leicester karşısında kazanıp çıkışa geçmek istiyorlar. İddaa risk yönetimi ev sahibi Chelsea galibiyetine 1.40, beraberlik tercihine 3.75, konuk ekip Leicester City galibiyetine ise 4.60 oran açmış durumda. Zorlu mücadelede 2.5 gol altı oranı 1.95 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.45 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.50, karşılıklı gol yok oranı ise 1.85 olarak gözümüze çarpıyor. İki takım arasında oynanacak mücadele saat (Türkiye saati ile) 14.30’da start alacak. Ev sahibi Chelsea maçın favorisi olarak gösteriliyor.

chelsea_futboltr

 

Conte’nin öğrencileri yaklaşık 3 hafta önce Leicester City ile İngiltere Lig Kupası’nda karşı karşıya gelmiş ve Chelsea 2. yarı sergilediği muazzam performansla maçı 4-2 çevirmeyi başarmış ve adını bir üst tura yazdırmıştı. Bugün de iki ekip Premier Lig mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Arsenal deplasmanında alınan 3-0 mağlubiyeti, Hull City deplasmanında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle unutturan Chelsea bugün maçın favorisi olarak gösteriliyor. Lider Manchester City ile puan farkı 5. Sakatlıkları bulunan John Terry ve Kurt Zouma iyileşti. Conte’nin görev vermesi halinde Leicester karşısında forma giyebilecekler. Willian özel sebepler nedeniyle Leicester maçı kadrosundan çıkartıldı. Yerine Pedro’nun görev yapması bekleniyor.

Leicester City bu sezon deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmayı da kaybetti. Geçen sezona göre oldukça kötü başlayan Leicester hafta içi de Şampiyonlar Ligi’nde Copenhag deplasmanına çıkacak. Sakatlığı bulunan Nampals Mendy Chelsea’ye karşı forma giyemeyecek. Okazaki’nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Premier Lig’in son maçında evinde konuk ettiği Southampton ile 0-0 berabere kalan Leicester bu sezon deplasmanda puan bile çıkartamadı. Geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Ancak Leicester Stamford Bridge şampiyonluğunu ilan ederek gelmişti. Yine benzer bir maç bekliyorum.

Chelsea’nin savunması güven vermiyor. Üstelik Terry ve Zouma’nın da oynaması netleşmedi. Vardy, Mahrez özellikle de Slimani gibi hücum gücü yüksek oyuncularla Leicester bu deplasmanda gol bulabilir. Chelsea’ye güvenmek riskli. Tercihim karşılıklı gol var.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir