Yenilikler
Anasayfa / Avusturya Milli Takımı / Sırbistan Avusturya Dünya Kupası Grup Eleme Maçı İddaa Tahmini (9 Ekim)

Sırbistan Avusturya Dünya Kupası Grup Eleme Maçı İddaa Tahmini (9 Ekim)

futboltr_avusturya_macaristan

Bence Dünya kupası eleme grupları içinde en zorlu olanı D grubu. Çünkü bu grupta 4 tane birbirine denk düzeyde takım yer alıyor. Hangi ikisi ilk ikide yer alsa sürpriz olmayacaktır. Bunların başında Galler yer alıyor, ardından aynı ekolden gelen İrlanda. Güçlü Avusturya ve çıkış içindeki Sırbistan. Görüldüğü gibi bu 4 takımın 3 tanesi son Euro 2016 turnuvasında yer almış, hatta üçü de gruptan çıkma başarısı göstermişti. Böylesine bir grupta oynanacak olan her maç çok zor. Sadece Moldova ve Gürcistan maçlarında bir nebze nefes alabilirler, hatta kaldı ki Gürcistan bile öyle o kadar da cılız, öyle hemen teslim olacak bir milli takım değil. Sürpriz puan kayıpları yaşatabilir.

Grubun iddialı iki takımı, yani Sırbistan ile Avusturya 9 Ekim günü, gruptaki üçüncü maçlar için bir araya geliyor. Sırbistan Avusturya maçının İddaa oranları 2.10, 2.90 ve 2.60 şeklinde. Sırbistan ilk maçında İrlanda ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Moldova deplasmanından 3 farkla galip geldi. Bu maçta içeride çok ateşli bir taraftar grubunun onları destekleyeceğini düşünüyorum. Normalde Sırbistan gibi güçlü bir ekibin evinde oynadığı 2 maçtan birinden galibiyet çıkarması gerektiğini söyleyebiliriz; fakat Avusturya takımı buraya galibiyetle gelmiş olsaydı bunu düşünme şansımız olabilirdi.

Avusturya bilindiği üzere Galler’i evinde yenmeyi başaramadı, öncesinde deplasmanda Gürcistan’ı yenmişti. Bu mağlubiyetin bedeli kendileri için çok ağır olabilir. Çünkü direk rakipleriyle oynuyorlar. Sırbistan’ın bir çıkış içinde olduğunu söyleyebiliriz ama Avusturya daha oturmuş, daha güven veren bir ekip. Ben bu maçta 02 çifte şans tercihine yönelmek istiyorum.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir