Yenilikler
Anasayfa / Bundesliga 2. Ligi / Erzgebirge Aue Karlsruher İddaa Tahmini 07.06.2020

Erzgebirge Aue Karlsruher İddaa Tahmini 07.06.2020

Bundesliga 2‘de son haftaların formsuz takımlarından biri olan Erzgebirge Aue evinde, Karlsruher karşısında galibiyet arıyor. Karşılaşmayı izlemek isteyenler bets10 sitesini ziyaret edebilirler.

Erzgebirge Aue ile Karlsruher zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Erzgebirge Aue galibiyetinin 2.22, beraberlik tercihinin 3.25, Karlsruher galibiyetinin ise 3.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

Aue Çıkış Peşinde

Erzgebirge Aue’de son hafalardaki düşüş devam ediyor. Pandemi sonrasında oynadıkları ilk maçta iç sahada Sandhausen’i 3-1 ile geçerek 3 puan alan Aue, bu galibiyetin ardından oynadığı 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Son 3 maçta Nürnberg ile 1-1 berabere kalan Dirk Schuster’in öğrencileri Darmstadt’a 3-1, geçtiğimiz hafta ise Heidenheim’a deplasmanda 3-0 kaybetti. Heidenheim deplasmanında çok etkisiz olduklarını belirtelim.

Karlsruher’de 3 Eksik

Karlsruher ise kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri St. Pauli ile 1-1 berabere kalan Karlsruher, Bundesliga2’de üst üste 3 haftadır sahadan beraberlik ile ayrılıyor. Pandemi sonrasında oynadıkları 4 lig maçında henüz mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. 30 puan ile play out hattında yer alan Karlsruher’de bugün 3 önemli eksik var. Manuel Stiefler, Philipp Hofmann ve Jerome Gondorf’un kart cezaları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

İddaa Tahmini

Karlsruher’de 3 önemli eksik var. 13 gollü Hofmann’ın olmayışı önemli bir handikap. Aue galibiyete daha yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Aue, ilk yarıda bulduğu tek golle 1-0 kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet alarak Karlsruher’i ateşe attı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …