Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Manchester United Stoke City Maçı Takımların Son Durumları ve İddaa Tahmini 2 Eylül 2016

Manchester United Stoke City Maçı Takımların Son Durumları ve İddaa Tahmini 2 Eylül 2016

İngiltere Premier Ligi 7. Hafta maçında Manchester United evinde Stoke City’i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sonu Leicester karşısında sahadan 4-1 galibiyetle ayrılan United bugün de Stoke City karşısında galibiyet arayacak. İddaa risk yönetimi ev sahibi Manchester United galibiyetine 1.10, beraberlik tercihine 5.50, konuk ekip Stoke City galibiyetine ise 10.00 oran açmış durumda. Zorlu mücadelede 2.5 gol altı oranı 1.95, 2.5 gol üstü oranı ise 1.45 pşaral belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.85, karşılıklı gol yok oranı 1.50 olarak gözümüze çarpıyor. Old Trafford Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Robert Madley yönetecek. İki takım arasında oynanacak karşılaşma saat (Türkiye saati ile) 14.00’te start alacak. Karşılaşma Smart Spor ve Lig Tv ekranlarından naklen yayınlanacak.

manchesterunited_futboltr

Mourinho’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta 2015-2016 sezonu şampiyonu Leicester’ı ilk yarıda bulduğu ard arda gollerle 4-1 mağlup ederek 2 haftalık mağlubiyetin ardından galibiyetle tanıştı. Manchester City ve Watford karşısında çok kötü bir oyun sergilemişlerdi. Hafta içi de Avrupa Ligi’nde Zorya’yı evinde ağırlayan Kırmızı Şeytanlar yıldız golcüsü İbrahimoviç’in golüyle maçı kazandı ve gruptaki ilk 3 puanını alarak temsilcimiz Fenerbahçe’nin ardından 2. sıraya yerleşti.  Bugün Stoke City karşısında kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyorlar. Sol bek oyuncusu Luke Shaw’ın hafif bir sakatlığı var ve durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor. Onun dışında herhangi bir önemli eksik bulunmuyor.

Stoke City geçen sezonu mumla arıyor desek yeridir. Büyük takımlara karşı sürpriz sonuçlara imza atan Stoke City bu sezon Premier Lig’de sadece 2 puan toplayabildi ve ligin dibine demir atmış durumdalar. Üst üste 5 hafta da alınan 5 mağlubiyetin ardından geçen hafta evinde West Bromwich’e karşı alınan 1 puan ile Premier Lig’de ki 2. puanına ulaşan Stoke City’nin şiddetle puana ihtiyacı var ancak United deplasmanında bunu gerçekleştirmeleri oldukça zor. Üstelik İbrahim Affelay, Stephan Ireland ve ve kaleci Jack Butland sakatlıkları sebebiyle Manchester United’a karşı forma giyemeyecekler. Hal böyle olunca Stoke City adına işler daha zora girdi.

Manchester United maçın net favorisi. Bugünde zayıf rakibi karşısında kolay bir galibiyet elde ederler. Erkenden bulacakları bir golle maçı ilk yarıdan bitirmelerini bekliyorum. Tercihim ilk yarı Manchester United galibiyeti.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir