Yenilikler
Anasayfa / Almanya Bundesliga / Köln Fortuna Düsseldorf İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Köln Fortuna Düsseldorf İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da Pazar gününün son maçında Köln ile Fortuna Düsseldorf kozlarını paylaşacak. Mücadele bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Köln ve Fortuna Düsseldorf arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Köln kazanır 1.62, beraberlik 3.35, Fortuna Düsseldorf kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.

Köln Fırsat Tepti

Köln adına geçtiğimiz hafta Mainz maçı dramatik bir son hali aldı. Mainz karşısında 2-0 öne geçtikleri maçta ikinci yarıda arka arkaya yedikleri gollerle sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Özellikle yedikleri ikinci golde Kunde’ye karşı Köln savunması çok çaresiz kaldı. Schalke’nin kaybettiği haftada şansı değerlendiremeyen Köln, bu hafta yine iç sahada oynayacak. Fortuna Düsseldorf maçı öncesinde savunmadan Rafael Czichos’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Kaan Ayhan Cezalı

Fortuna Düsseldorf ise geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Paderbon ile golsüz berabere kaldı. Maç boyunca daha istekli ve daha çok pozisyona giren taraf Fortuna Düsseldorf olmasına rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadılar. Üstelik Fortuna Düsseldorf’un 3 topu direkten döndü. Play out hattında yer alan Fortuna Düsseldorf, Bundesliga’da oynadığı son maçtan beraberlik ile ayrıldı. Köln maçı öncesinde savunmadan Kaan Ayhan kart cezalısı.

İddaa Tahmini

Fortuna Düsseldorf’un alt sıralardan kurtulmak için şiddetle galibiyet ihtiyacı var. Özellikle Kaan Ayhan’ın cezalı olması da işleri zora sokabilir. Ben iki takımında gol bulacağı bir maç bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln 1 puanı son 3 dakikada bulduğu 2 golle kurtardı. Gol var tercihimiz kazandı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …