Yenilikler
Anasayfa / Bundesliga 2. Ligi / Sandhausen Regensburg İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Sandhausen Regensburg İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Bets10’da, 23 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 14:00’da canlı olarak yayında olacak olan Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde Sandhausen ile Regensburg karşı karşıya gelecek.

İddaa, Sandhausen galibiyetine 2.00, beraberliğe 2.95, Regensburg galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelersek 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 1.80 kazandırıyor.

Sandhausen Düşme Hattına Yaklaştı

Almanya 2. Bundesliga’ya 2 aylık ara verilse de, Sandhausen cephesinde sergilenen kötü futbol değişmedi. Geçtiğimiz hafta sonu Erzgebirge Aue deplasmanından 3-1 mağlup dönen ev sahibi, galibiyet hasretini tam 7 haftaya çıkardı ve düşme hattına bir adım daha yakınlaştı. Sezonun bitimine 8 hafta kala düşme hattının 2 puan uzaklığında yer alan Uwe Koschinat ve ekibi için tehlike çanları çalıyor.

Regensburg Son Dakika Golüyle Güldü

Almanya 2. Bundesliga’da düşüşünü sürdüren bir başka takım ise Regensburg oldu. Holstein Kiel karşısında 2-0 geriye düşen ve maçın son 15 dakikasını geride giren Regensburg, Stolze ve Albers’in golleriyle zorda olsa skoru eşitledi ve haftayı 1 puanla noktaladı. 27. haftaya 33 puanla 10. sırada giren Mersad Selimbegovic ve öğrencileri, sezonun 2. yarısında çıktığı 8 maçta sadece 2 kez kazanabildi. Regensburg maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor.

İddaa Tahmini

Son haftalarda maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan iki takımın mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında hücum anlamında vasat bir maç geçirdi ve tarafların gol atmayı başaramadığı mücadele beraberlikle sona erdi. Karşılaşma pozisyon zenginliği açısından son derece etkisizdi.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …