Yenilikler
Anasayfa / Belarus Premier Ligi / Energetik-BGU Dinamo Brest İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Energetik-BGU Dinamo Brest İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Energetik-BGU Minsk evinde Dinamo Brest‘i konuk edecek. Bets10 üzerinden naklen yayınlanacak olan Belarus Premier Ligi‘nin 9. hafta mücadelesini, 16 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 15:00’da izleyebilirsiniz.

Son 2 lig sınavından galibiyetle ayrılan iki takımın mücadelesinde Bets10, Energetik-BGU Minsk galibiyetine 3.90, beraberliğe 3.65, Dinamo Brest galibiyetine ise 1.87 oran belirlemiş durumda.

Energetik-BGU Eski Formuna Döndü

Energetik-BGU Minsk taraftarı önüne üst üste 2 haftalık galibiyet serisiyle çıkıyor. Smolevichy deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta sonu Slutsk’u deplasmanda mağlup etmeyi başaran ekip, 10 kişi kaldığı deplasman sınavında takdiri hak edecek bir performans ortaya koydu. Üst üste 3 haftadan mağlup ayrılan ve rakiplerine gol dahi atmayı başaramayan Vladimir Belyavski ve öğrencileri, son 2 haftada ise tekrar eski formuna döndü ve galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti. Ev sahibinde geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Hayk Mosahanian cezası nedeniyle kadroda yer almayacak.

Dinamo Brest Yükselişte

Belarus Premier Ligi’nin son 2 haftasın galip tamamlayan bir diğer takım ise Dinamo Brest oldu. Belshina deplasmanında 3-0 kazanmayı başaran ve ardından Dinamo Minsk’i 2-1 mağlup eden Sergey Kovalchuk ve ekibi, Belarus Premier Ligi’nin 6. sırasına yükseldi. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlamayı başaran ve yeni sezonda da şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen konuk ekip, ilk 6 haftadan sadece 7 puan çıkararak büyük eleştiri toplasa da çabuk toparlandı ve tekrar zirve takibine dahil oldu.

İddaa Tahmini

Son 2 haftada yükselişe geçen Dinamo Brest, deplasman faktörüne rağmen hataya yer vermeyecek ve 3’te 3 yapmayı başaracaktır.

 İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Son haftalarda yükselişe geçen Dinamo Brest, deplasmanda tekrar eski formuna döndü ve sahadan puansız ayrıldı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …