Yenilikler
Anasayfa / Bayer Leverkusen / Rangers Leverkusen İddaa Tahmini 12.03.2020

Rangers Leverkusen İddaa Tahmini 12.03.2020

Rangers ile Leverkusen arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçı, 12 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’da, beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ibrox Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadeleyi İddaa üzerinden tek maç tahminleri ile değerlendirebilirsiniz. İddaa, Rangers galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.00, Leverkusen galibiyetine ise 1.95 oran belirlemiş durumda.

Rangers Avrupa Ligi’ne Odaklandı

İskoçya Premier Ligi’nin sona ermesine 3 hafta kala şampiyonluk umutlarını kaybeden ve 2. sırayı garanti altına alan Rangers, UEFA Avrupa Ligi’ne odaklandı. Son 32 Turu ilk maçına Ibrox Park’ta çıkan ev sahibi, Braga karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmadı ve Aribo ile Ianis Hagi önderliğinde maçı 3-2 çevirerek tur kapısını araladı. Rövanş mücadelesine Portekiz deplasmanında çıkan Steven Gerrard ve öğrencileri, hataya yer vermedi ve 90 dakika sonunda Ryan Kent’in tek golüyle tur biletini aldı. Tek hedefi UEFA Avrupa Ligi kalan Rangers evinde avantajlı taraf. Rangers takımında Scott Arfield ve Filip Helander’in sakatlıkları bulunuyor.

Leverkusen Yükselişini Sürdürdü

Peter Bosz ve öğrencileri iki kulvarda birden harika galibiyetlere imza atıyor. Şampiyonlar Ligi sahnesinde grup aşamalarını 3. tamamlayarak adını UEFA Avrupa Ligi’ne yazdıran Leverkusen, Son 32 Turu’nda Porto’yu 2 maçta da mağlup ederek Rangers’ın rakibi oldu. Geride bıraktığımız hafta sonu Bundesliga kapsamında Frankfurt karşısına çıkan ve ezeli rakibini 4-0 mağlup etmeyi başaran Leverkusen, Son 16 Turu ilk maçı öncesi bizlerden tam not aldı. Bundesliga’nın son 5 haftasını namağlup geçiren konuk ekip, İddaa tarafından İnter, Manchester United Wolverhampton ve Sevilla’nın ardından 8.00 oranla Avrupa Ligi’nde şampiyonluğun favorisi olarak gösteriliyor. Leverkusen cephesinde bu hafta Lars Bender ve Kevin Volland dışında eksik bulunmuyor.

İddaa Tahmini

Avrupa sahnesine fırtına gibi bir başlangıç yapan Leverkusen, Rangers deplasmanında galibiyete arayacak. Konuk ekip hem Porto karşısında sergilediği performans hemde Almanya Bundelsiga’nın son haftalarında ortaya koyduğu oyunla galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.95

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.11

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen deplasmanda bizleri yanıltmadı ve 90 dakika boyunca oyunu domine ederek sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …