Yenilikler
Anasayfa / Almanya Bundesliga / Wolfsburg Mainz 05 İddaa Tahmini 23.02.2020

Wolfsburg Mainz 05 İddaa Tahmini 23.02.2020

Almanya Bundesliga‘nın 23. haftası, 23 Şubat Pazar akşamı Wolfsburg ile Mainz 05‘in 3 puan mücadelesine sahne olacak. S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak müsabakaya Volkswagen Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

İki takımın sezonun ilk yarısındaki mücadelesi 1-0’lık Wolfsburg galibiyetiyle sonuçlandı. Bets10, Wolfsburg galibiyetine 1.84, beraberliğe 3.70, Mainz 05 galibiyetine ise 4.30 oran belirlemiş durumda.

Wolfsburg Gol Yollarında Etkili

Almanya Bundesliga’nın son haftasını 3-2’lik Hoffenheim galibiyetiyle noktalayan Wolfsburg, galibiyetlerine Avrupa sahnesinde de devam etti ve Volkswagen Arena’da Malmö’yü 2-1 mağlup ederek taraftarlarını mutlu etti. Ev sahibinde özellikle Wout Weghorst son haftalarda takımın en önemli gol silahı. Bundesliga’nın son 3 haftasını namağlup geçiren Oliver Glasner ve öğrencileri, son 8 maçını 7’sinde gol atmayı başarırken sadece lider Bayern Münih ağlarına gol gönderemedi. Wolfsburg galibiyetlerinin yanı sıra puan kaybettiği maçlarda sergilediği hücum futbolu ile gol yollarında bizlere güven verdi. Ev sahibinde Mainz maçı öncesi Ignacio Camacho ve William’ın sakatlıkları bulunuyor.

Mainz Ligin En Fazla Gol Yiyen Takımı

Üst üste 4 maçtan mağlubiyetle ayrılmasının ardından düşme hattının hemen üzerine kadar gerileyen Mainz 05, Achim Beierlorzer yönetiminde çabuk toparlandı ve 2 hafta önce Hertha Berlin’i 3-1 mağlup ederken, Bundesliga’nın son haftasını ise 0-0’lık Schalke beraberliğiyle noktaladı. Ancak konuk ekip henüz alt sıralardan kurtulmayı başaramadı ve düşme hattının sadece 5 puan üzerinde yer alıyor. 22 hafta sonunda kalesinde tam 48 gol gören Mainz 05, ligin en zayıf performansını sergiledi. Konuk ekipte tek eksik sakatlığı devam eden Stefan Bell.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın son haftalarında gol atmaktan vazgeçmeyen ve bol gollü mücadelelere imza atan Wolfsburg sahasında ligin en fazla gol yiyen takımı Mainz 05’i konuk edecek. Mücadelede 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ev sahibi Wolfsburg taraftarı önünde tam 4 gol atmayı başardı ve rakibine gol fırsatı dahi tanımadı. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorduk ve maçta tam 4 gol atıldı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …