Yenilikler
Anasayfa / Fransa Ligue 1 / Strasbourg Reims İddaa Tahmini 09.02.2020

Strasbourg Reims İddaa Tahmini 09.02.2020

Fransa Ligue 1‘de 24. hafta heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 9 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da start alacak müsabakada Strasbourg ile Reims 3 puan mücadelesi verecek. Futbol severler mücadeleyi beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından takip edebilir.

Bets10, Strasbourg kazanır seçeneğine 2.23, beraberliğe 2.90, Reims kazanır seçeneğine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelersek 2.5 Üst 2.85 , 2.5 Alt seçeneği ise 1.44 kazandırıyor.

Strasbourg Yükselişe Geçti

Strasbourg tekrar kazanmayı başardı. 2 hafta önce Lille karşısında 2-1 mağlup olan ev sahibi, rakibi karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyarken, alınan mağlubiyetin ardından çabuk toparlandı ve ligin en zayıf halkası Toulouse karşısında son hafta Waris Majeed’in 75. dakikada attığı tek golle 3 puana uzandı. Fransa Ligue 1’in 9. sırasına yükselmeyi başaran Thierry Laurey ve öğrencileri, son 7 maçını 5 galibiyet, 2 mağlubiyetle tamamladı. Ev sahibi son haftalarda tüm hatalarına rağmen yükselen bir performans grafiği orta koydu. Strasbourg cephesinde bu hafta eksik isimler sakatlıkları devam eden Lamine Kone, Sanjin Prcic ve Anthony Caci.

Reims Savunması Güven Verdi

Reims, sezonun ilk yarısında 0-0 berabere kaldığı Strasbourg karşısında galibiyet arayacak. İlk maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kalan konuk ekip, etkili oynamasına rağmen galibiyet adına yeterli olamamıştı. 23 hafta sonunda kalesinde sadece 16 gol gören Reims, lider PSG ile birlikte bu ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Son 2 haftayı 4-1’lik Angers galibiyeti ve 1-1’lik Nice beraberliğiyle geçiren konuk ekip kolay lokma değil. Reims cephesinde Arber Zeneli ve Cafaro’nun sakatlıları devam ediyor.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yükselen bir performans grafiği sergileyen Strasbourg ve Reims’in karşı karşıya geleceği mücadelede tarafların skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Siz değerli futboltr.com takipçileri iddaa tahmin analizlerimizi şu sayfamızdan da hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.30

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ev sahibi Strasbourg harika bir maç çıkarırken, konuk ekip Reims ise sınıfta kaldı ve skor üretmeyi başaramadığı mücadelede kalesinde tam 3 gol gördü.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu (2) 19.05.2024

19 Mayıs 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 19.05.2024

Hollanda Lig’i maçlarından oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum. …