Yenilikler
Anasayfa / Almanya Bundesliga / Freiburg Hoffenheim İddaa Tahmini 08.02.2020

Freiburg Hoffenheim İddaa Tahmini 08.02.2020

Freiburg ile Hoffenheim arasında oynanacak olan Almanya Bundesliga 21. hafta mücadelesi, 8 Şubat Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa tarafından tek maç tahminleri ile değerlendirme fırsatı bulacağınız iki en yakın rakibin mücadelesinde, Freiburg galibiyetine 2.20, beraberliğe 2.95, Hoffenheim galibiyetine ise 2.20 oran veriyor.

Freiburg Üst Sıralardan Uzaklaşıyor

Freiburg, Almanya Bundesliga’nın üst sıralarından adım adım uzaklaşıyor. Ligin en zayıf halkası Paderborn karşısında iç sahada alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından son hafta Köln deplasmanında da gol atmayı başaramayan ve 4-0 mağlup olan Christian Streich ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında en etkili deplasman performansını sergilediği ve 3-0 mağlup ettiği Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak. Freiburg cephesinde tek eksik sakatlığı bulunan Lukas Kübler.

Hoffenheim Yükselişini Sürdürdü

Konuk ekip Hoffenheim ise rakibinin aksine son 2 haftayı galibiyetle geçirdi ve puanını 33’e yükseltmeyi başarırken 7. sıraya kadar yükseldi. Almanya Bundesliga’nın en etkili dış saha performanslarından birini sergileyen ve 9 dış saha maçından 5 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Alfred Schreuder ve öğrencileri, 21. haftayı galibiyetle geçirerek adını ilk 5 içerisine yazdırmak istiyor. Hoffenheim takımında Oliver Baumann, Ishak Belfodil, Adamyan ve Dennis’in sakatlıkları devam ediyor.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında karşı karşıya gelecek olan Freiburg ve Hoffenheim mücadelesinde taraf bahsi oldukça güç. Denk güçteki rakiplerin birbirlerine gol atmayı başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg tek golle 3 puana uzanan taraf. Ev sahibi rakibi karşısında iç saha avantajını çok iyi kullandı ve kalesini gole kapatmayı başardı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …