Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Konyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 26.01.2020

Konyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 26.01.2020

Spor Toto Süper Lig‘de Pazar gününün kapanış maçında Konyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak.

Konyaspor Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Konyaspor kazanır 3.70, beraberlik 3.45, Galatasaray kazanır ise 2.14 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Konyaspor Nihayet Kazandı

Konyaspor bildiğimiz gibi Süper Lig’de üst üste 10 maçtır galibiyet alamıyordu. Geçtiğimiz Cuma günü düşme hattında yer alan Ankaragücü deplasmanına konuk olan Aykut Kocaman’ın öğrencileri Shengelia’nun uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 kazanıp altın değerinde bir 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyet ile moral bulan Yeşil Beyazlılar, bu hafta iç sahada Galatasaray’ı konuk edecek. Süper Lig’de iç sahada sadece 1 galibiyeti bulunan Konyaspor, tek galibiyetini Kayserispor’a karşı son saniye golüyle almıştı. Galatasaray maçı öncesinde Deni Milosevic kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Galatasaray’da Önemli Eksik

Galatasaray’da sezonun ikinci yarısına 3 puan ile başlayan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta Türk Telekom Arena’da Denizlispor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. İlk 4’te yer alan takımların kazandığı haftada hata yapmayan Fatih Terim’in öğrencileri, hafta içi ise Türkiye Kupası’nda 1-1’in rövanşında Rizespor’u 2-1 ile geçerek kupada çeyrek finale adını yazdırdı. Bu hafta ligde Konyaspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray’da savunmadan Marcao kart cezalısı. Onyekuru, Andone ve Luyindama’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Ben Konya’da fazla golün çıkacağını düşünmüyorum. Bu sebeple tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.77

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray bu sezon en rahat maçlarından birini oynadı. Konyaspor ligin en kötü futbol oynayan takımı bana göre. Bu performans ile ligde kalmaları zor.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …