Yenilikler
Anasayfa / Denizlispor / Trabzonspor Denizlispor İddaa Tahmini 16.01.2020

Trabzonspor Denizlispor İddaa Tahmini 16.01.2020

Ziraat Türkiye Kupası 4. turu ilk maçında Trabzonspor ile Denizlispor kozlarını paylaşacak .Saat 20.30’da başlayacak mücadele A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Trabzonspor Denizlispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.20, beraberlik 4.00, Denizlispor kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Trabzonspor Turun Favorisi

Trabzonspor’da bildiğimiz gibi şok bir ayrılık yaşandı ve teknik direktör Ünal Karaman ile yollay ayrıldı. Takımın başında Hüseyin Çimşir yer alıyor ve Bordo Mavililer, yeni hocası ile ilk resmi maçına bugün Denizlispor karşısında çıkacak. Bildiğimiz gibi Süper Lig’de bu sahada oynanan maçta Bordo Mavililer, Denizlispor’a 2-1 mağlup olmuştu. Bu kez kupada aynı hatayı yapmak istemeyen Trabzonspor, Denizlispor karşısında kazanarak hem ilk maçtan avantajı eline geçirmek hem de Süper Lig’de alınan mağlubiyetin rövanşını almak istiyor.

Denizlispor Avantaj Peşinde

Denizlispor ise Süper Lig’in yeni takımlarından biri olmasına rağmen ilk yarıyı iyi bir yerde kapattı diyebiliriz. Ligin ilk yarısının son maçında Alanyaspor karşısında alınan farklı yenilgi moralleri bozsa da ligin ikinci yarısına umutlu başlayacaklar ve ben bu sezon Denizlispor’un kümede kalabileceğini düşünüyorum. Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’a konuk olacak Denizlispor, bir önceki turda TFF 1. Lig takımı olan Altınordu’yu elemeyi başarmış ve 4. turda Trabzonspor’un rakibi olmuştu.

İddaa Tahmini

Trabzonspor maçın favorisi. Denizlispor karşısında ilk maçtan galibiyet ile ayrılacaklarını ve rövanş maçı için avantaj yakalayacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.54

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor ilk maçtan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak rövanş maçı için avantajı eline geçirdi. Golcü Sörloth bu karşılaşmayı da boş geçmedi.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …