Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (5) 12.01.2020

Günün İddaa Kuponu (5) 12.01.2020

12 Ocak Pazar günü İtalya Serie A Ligi 19. hafta kapsamında start alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Udinese – Sassuolo: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.74 (bets10); 12 Ocak Pazar günü, İtalya Serie A Ligi 19. hafta kapsamında, Udinese ile Sassuolo, Dacia Arena Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 14:30’da, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından yayında olacak. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını Cagliari karşısında aldığı sürpriz galibiyetle kapatan Udinese, 2. yarıya da galibiyetle başladı. Lecce deplasmanında Rodrigo de Paul’un tek golüyle galibiyete uzanan ev sahibinde, yıldız golcü son 2 hafta attığı gollerle takımını galibiyete taşıdı. Igor Tudor’un gönderilmesiyle birlikte yoluna Luca Gotti önderliğinde devam eden Udinese, adım adım yükselişe geçti. Düşme hattından 7 puan uzaklıkta yer alan ev sahibi, seriyi sürdürmek istiyor. Konuk ekip Sassuolo ise rakibinin aksine son 2 haftayı mağlup tamamladı. Napoli karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen taraftarı önünde 2-1 mağlup olan ekip, 2. yarının ilk maçında ise Genoa’ya 2-1 mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nin 14. sırasına kadar gerileyen Sassuolo, düşme hattına adım adım yaklaşıyor. Son 2 maçta gol atmayı başarmasına rağmen puan kayıplarını önleyemeyen Roberto De Zerbi ve öğrencileri, hücum hattındaki etkisini sürdürecektir. Alt sıralarda yer alan iki takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, düşme hattına yaklaşmak istemeyen tarafların haftayı golle kapatacağını düşünenlerdenim.

Torino – Bologna: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.68 (bets10); İtalya Serie A Ligi‘nde 19. hafta heyecanı, 12 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’da start alacak olan Torino ile Bologna mücadelesiyle devam edecek. Futbol severler karşılaşmayı beIN SPORTS HD 3 ekranlarından izleyebilir. Torino, İtalya Serie A Ligi’nin 2. yarsına fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Roma deplasmanında Andrea Belotti’nin 2 golüyle galibiyete uzandı. Üst üste 6 maçında puan kaybeden ev sahibi daha sonrasında 7 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik 2 mağlubiyetle ayrıldı ve adını 9. sıraya yazdırdı. Özellikle son hafta Roma karşısında sergilediği futbol ile takdiri hak eden Walter Mazzarri ve öğrencileri, bu hafta Bologna karşısında galibiyetlerini seri haline getirmek istiyor. Torino, İtalya Serie A Ligi’nin 2. yarsına fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Roma deplasmanında Andrea Belotti’nin 2 golüyle galibiyete uzandı. Üst üste 6 maçında puan kaybeden ev sahibi daha sonrasında 7 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik 2 mağlubiyetle ayrıldı ve adını 9. sıraya yazdırdı. Özellikle son hafta Roma karşısında sergilediği futbol ile takdiri hak eden Walter Mazzarri ve öğrencileri, bu hafta Bologna karşısında galibiyetlerini seri haline getirmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu iki yakın rakibin mücadelesinde tarafların 90 dakika sonunda galibiyet adına skor üreteceğini düşünüyorum.

Sampdoria – Brescia: MS 1, 1.70 (iddaa) – 1.98 (bets10); Sampdoria, İtalya Serie A Ligi‘nin 19. haftasını, 12 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’da çıkacağı Brescia mücadelesiyle çıkacak. Luigi Ferraris Stadı’nın ev sahipliği yapacağı müsabaka beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Claudio Ranieri, Sampdoria’yı alt sıralardan kurtarmayı başaramadı. Takımın başına düşme hattında gelmesinin ardından 11 hafta sonunda ev sahibini sadece 16. sıraya kadar taşıyabildi. Düşme hattının sadece 2 puan uzaklığında yer alan ev sahibi, son 2 maçından sadece 1 puan çıkarabildi. Juventus karşısında etkili oynamasına rağmen 2-1 mağlup olan Sampdoria, son maçında ise Milan ile 0-0 berabere kaldı. Brescia, geri döndüğü İtalya Serie A Ligi’nin ilk yarısını düşme hattından kurtulma mücadelesiyle geçirdi. İlk 18 hafta itibariyle sadece 4 kez galibiyete uzanan ve 14 puan toplayan konuk ekip, 18. sıraya kadar geriledi. Eugenio Corini önderliğinde başarıdan uzak bir ilk yarı geçirmesine rağmen devre arası teknik adam değişikliğine gitmeyen Brescia, devre arasında transfer dönemini de durgun geçirdi ve kadro yapısını değiştirmedi. Son olarak geçtiğimiz hafta Lazio karşısında 2-1 mağlup oldu. Andrea Cistana’nın oyundan atılmasıyla birlikte oyun hakimiyetini ve skor üstünlüğünü kaybetti. Alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakada, ev sahibi Sampdoria, iç saha avantajını iyi değerlendirecek ve galibiyete uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.96

Bets10 Bahis Oranı: 8.40

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …