Yenilikler
Anasayfa / Fransa Ligue 1 / Marsilya Nantes Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 25 Eylül 2016

Marsilya Nantes Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 25 Eylül 2016

Fransa Ligue 1 7. Hafta maçında Marsilya evinde Nantes’i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta içi deplasmanda Rennes’e 3-2 kaybeden Marsilya’da moraller bozuk. Nantes karşısında galibiyet arayacaklar. İddaa risk yönetimi ev sahibi Marsilya galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 3.00, konuk ekip Nantes galibiyetine ise 3.40 oran açmış durumda. 2.5 Gol altına verilen oran 1.40 iken, 2.5 gol üstüne verilen oran ise 2.05 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.75, karşılıklı gol yok oranı ise 1.60 olarak gözümüze çarpıyor. İki takımda 6 maç sonunda 5 puan toplayabildi. Marsilya ve Nantes arasındaki mücadele saat 21.45’te start alacak.

marsilya_ftboltr

Marsilya Rennes deplasmanında 2-1 öne geçmeyi başarmıştı ancak gördükleri kırmızı kart sebebiyle sahada 10 kişi kaldılar ve Rennes’in ataklarını sıklaştırması sonucunda 2 gol yiyerek maçı 3-2 kaybettiler. Mağlubiyetin faturası maç sonunda kırmızı kart gören Machack’a kesildi. Ligue 1’de 4 haftadır kazanamıyorlar. En son evinde Lorient’i 2-0 mağlup edip uzun bir galibiyet alamama serisine son vermişlerdi. Batshuayi’nin takımdan ayrılması hücum anlamında güç kaybettirdi. Marsilya bugün maçın favorisi. Evinde kazanıp rahat bir nefes almalarını bekliyorum. Nantes karşısında Fransız orta saha Lassana Diarra sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Öte yandan Manach’ta kırmızı kart sebebiyle kadroda yok.

Nantes’te kara bulutlar henüz dağılmadı. Geçen hafta Saint Etienne ile sahasında 0-0 berabere kaldılar. 5 haftadır kazanamıyorlar ve bugün Marsilya karşısında puan ve puanlar alma hedefindeler. Saint Etienne karşısında bir de penaltı kaçırdıklarını belirtelim. İki takımın son oynadığı maçlar genellikle az gollü geçiyor. Ancak bugün Marsilya kazanan taraf olabilir.

Marsilya evinde maçın favorisi. 3 haftalık galibiyet hasretini dindirebilirler. İlk tercihim ev sahibi galibiyeti. Diğer bir tercih ise son 8 karşılaşmada 2 golün üstüne çıkılamadığı için 2.5 gol altı tercihi olacak.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir