Yenilikler
Anasayfa / 14 Aralık 2019 / Mainz 05 Dortmund İddaa Tahmini 14.12.2019

Mainz 05 Dortmund İddaa Tahmini 14.12.2019

S Sport Plus ekranlarından 14 Aralık Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak müsabakada, Mainz 05 ile Dortmund 3 puan mücadelesi verecek. Almanya Bundesliga’nın 15. haftası kritik karşılaşmaya sahne olacak.

Opel Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma İddaa tarafından tek maç tahminleri ile değerlendirilebilir. Bets10, Mainz 05 galibiyetine 6.50, beraberliğe 5.00, Dortmund galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda.

Mainz Beierlorzer Önderliğinde İlk Mağlubiyetini Aldı

Mainz 05, Achim Beierlorzer önderliğinde ilk mağlubiyetini son hafta Augsburg deplasmanında 2-1’lik skorla aldı. Levin Öztunalı’nın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü korumayı başaramayan ev sahibi, mücadeleden 90 dakika boyunca vazgeçmemesine rağmen yetersiz kadro yapısı ile deplasmandan puan çıkarmayı başaramadı. İlk 11 haftayı üst üste puan kayıplarıyla geçiren Mainz 05, 8-0’lık Leipzig ve adından Union Berlin karşısında 3-2 mağlup olunca teknik adam değişikliğine giderken, Beierlorzer önderliğinde çıktığı ilk 2 maçta Hoffenheim ve Frankfurt’u mağlup etse de, yükselişini sürdüremedi. Mainz yeni teknik adamı önderliğinde çok daha dirençli bir futbol sergilese de, Dortmund seviyesinde değil.

Dortmund Tekrar Zirve Mücadelesinde

Bayern Münih karşısında alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından, Paderborn karşısında sahaya favori çıkmasına rağmen 3-3’lük beraberlikle yetinen Dortmund, zirve takibinde ağır yara aldı. Ancak Lucien Favre ve öğrencileri, kötü günleri atlatmayı çabuk başararak Bundesliga’nın son 2 haftasını Hertha Berlin ve Düsseldorf karşısında galip kapattı. 14 hafta sonunda 26 puanla 3. sıraya yerleşen konuk ekip, özellikle son 2 maçta sergilediği performans ile tekrar liderliğin en büyük adaylarından biri haline geldi. Mainz ile Dortmund arasında oynanacak olan mücadeleyi siz değerli futboltr.com takipçileri adına hazırladık, lütfen çalıntı ve kopya paylaşımlarla karşılaşırsanız gerekli uyarıları yapınız. Son maçına geride bıraktığımız hafta içi Şampiyonlar Ligi Grupları kapsamında Slavia Prag karşısına kazanmak zorunda çıkan ekip, devler sahnesinde de hata yapmadı ve 2-1 kazanarak gruplardan çıkmayı başardı. Dortmund cephesinde Marcel Schmelzer, Axel Witsel ve Thomas Delaney sakatlıkları nedeniyle kadroda yok.

İddaa Tahmini

Dortmund deplasmanda galibiyet adına mutlak favori. Son 2 hafta aldığı galibiyetlerle tekrar liderlik mücadelesine ortak olmayı başaran Lucien Favre ve öğrencileri, tekrar bir hataya yer vermeyecek ve alt sıralarda yer alan rakibini mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund deplasmanda rahat kazandı. Haftayı 3 puanla kapatmasını beklediğimiz konuk ekip bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …