Yenilikler
Anasayfa / Başakşehir / Medipol Başakşehir Osmanlıspor Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 24 Eylül 2016

Medipol Başakşehir Osmanlıspor Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 24 Eylül 2016

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta maçında lig lideri Başakşehir evinde Osmanlıspor’u konuk edecek. Oynadığı 4 maçı da kazanarak 12 puana ulaşan Başakşehir tarihinin en iyi başlangıcını yaptı. İddaa risk yönetimi ev sahibi Başakşehir galibiyetine 1.80, beraberlik tercihine 3.20, konuk ekip Osmanlıspor galibiyetine ise 2.80 oran açmış durumda. Zorlu mücadelede 2.5 gol altına verilen oran 1.65, 2.5 gol üstüne verilen oran ise 1.70 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.60, karşılıklı gol yok oranı ise 1.75 olarak gözümüze çarpıyor. Geçen sezon bu stadta oynanan maçı Osmanlıspor 3-2 kazanmayı başarmıştı. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. İki takım arasında oynanacak mücadele saat (Türkiye saati ile) 13.30’da start alacak.

basaksehir_futboltr

Süper Lig’e 4’te 4 yaparak başlayan Medipol Başakşehir bugün evinde güçlü Osmanlıspor’u ağırlacak. Geçtiğimiz hafta Gaziantepspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Başakşehir maçı 1-0 kazanmayı başardı ve 4’te 4 yaparak 12 puanla Süper Lig’in lideri konumunda bulunuyor. Ancak Süper Lig’in hücum hattı en iyi olan takımların başında gelen Osmanlıspor karşısında işleri kolay olmayacak. Osmanlıspor karşısında Doka, Napoleoni ve Alparslan Erdem sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Öte yandan 2 haftadır sakatlıkları bulunan Emre Belezoğlu ve Mahmut Tekdemir’in ise Abdullah Avcı’nın görev vermesi halinde forma giyebilecek. Teknik direktörü Abdullah Avcı Başakşehir formasıyla da kariyerinde 300. Maça çıkmış olacak.

Osmanlıspor iyi futboluna ve galibiyetlerine Başakşehir karşısında da devam etme peşinde. Mustafa Reşit Akçay’ın öğrencileri bu sezon oynadığı 10 resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi grup maçında evinde Rumen temsilcisi Steua Bükreş’i 2-0 geçmeyi başaran Osmanlıspor haftasonu da Süper Lig’de Adanaspor’u 1-0 mağlup ederek yoluna devam ediyor. Bugün lig lideri Başakşehir ile karşılaşacaklar ve Reşit Akçay’ın önceliğinin Süper Lig olduğunu belirtmesiyle beraber rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkacağını düşünmüyorum. Hafta içi Perşembe günü Avrupa Ligi grubu 2. Maçında Zürich ile karşılaşacak olsalar da ilk öncelikte bu maçtan puan ya da puanlar alma hedefindeler.

Taraf bahsi açısından oldukça zor bir karşılaşma. Münkün olduğunca taraf bahsi yapmaktan kaçınmanızı öneririm. İlk tercihim iki ekibinde gol bulabileceği yönünde. Sürpriz arayanlar ise beraberlik tercihini değerlendirebilir. İdeal kuponlara önerim karşılıklı gol var bahsi olacak.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir