Yenilikler

Leipzig Benfica İddaa Tahmini 27.11.2019

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında grupta lider konumda yer alan Leipzig evinde, Benfica‘yı konuk edecek. Mücadele saat 23.00’te başlayacak.

Leipzig Benfica arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Leipzig kazanır 1.42, beraberlik 3.60, Benfica kazanır ise 4.70 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Leipzig Grupta Favori

Leipzig, grupta gösterdiği başarılı performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Grupta oynadıkları 4 karşılaşmada 3 galibiyet alan Alman ekibi, topladığı 9 puan ile grupta lider konumda yer alıyor. Bugün grubun son sırasında yer alan Benfica karşısında kazandıkları takdirde gruptan çıkmayı garantileyecekler. Özellikle son haftalarda Bundesliga’da da etkili sonuçlar alan Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu Red Bull Arena’da Köln’ü 4-1 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini almayı başardı. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı konuk edecek Leipzig’de Nordi Mukiele ve Willi Orban’ın sakatlıkları bulunuyor.

Benfica’nın İşi Zor

Benfica ise bu sezonda Şampiyonlar Ligi’nde pek parlak bir grafik çizmiyor diyebiliriz. Geçtiğimiz sezon yaşanan kabusun ardından bu sezonda grupt son sıradalar. Bu zorlu karşılaşmanın analizini futboltr.com takipçileri için detaylı olarak hazırladık. Ancak hala gruptan çıkma şansları var ama bunun zor bir ihtimal olduğunu belirmek gerekiyor. Kalan 2 maçta önce Leipzig’i deplasmanda ardından ise iç sahada Zenit’i mağlup etmeleri gerek. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Benfica’nın şansını devam ettirebilmesi için bugün kazanması şart. Leipzig maçı öncesinde Rafa Silva’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

İddaa Tahmini

Leipzig maçın favrorisi. Hem Bundesliga’da hem de Şampiyonlar Ligi’nde müthiş ilerliyorlar. Alman ekibine evinde, güveniyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Avrupa Bahis Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig evinde konuk ettiği Benfica karşısında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada son 10 dakikada Forsberg’in attığı 2 golle beraberliği yakaladı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Ekvador İncelemesi – Enner Valencia, Ekvador’u Sırtlayabilecek mi?

Ekvador, Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde gösterdiği dikkat çekici performans ile 2026 Dünya Kupası bileti …

2026 Dünya Kupası Almanya İncelemesi – Almanya E Grubunda Söz Sahibi Olacaktır!

2026 Dünya Kupası denilince akla ilk gelen takımlar arasında yer alıyor. Yıllardır istikrarlı bir şekilde …