Yenilikler
Anasayfa / 3 Kasım 2019 / Genoa Udinese İddaa Tahmini 03.11.2019

Genoa Udinese İddaa Tahmini 03.11.2019

Luigi Ferraris Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede, 3 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’da, Genoa ile Udinese, İtalya Serie A Ligi 11. hafta kapsamında karşı karşıya gelecek.

İddaa tek maç tahminlerine açtığı müsabakada Genoa galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.00, Udinese galibiyetine ise 3.45 oran belirlemiş durumda.

Genoa Daha Dirençli

Genoa, Aurelio Andreazzoli görevine son verdi ve İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasını Thiago Motta önderliğinde geçirdi.İlk 8 haftayı 5 puanla kapatan ev sahibi, özellikle 3 maçta yenilen 11 golün ardından çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Yeni teknik adamıyla son 2 haftadan 3 puan çıkaran Parma, Brescia karşısıdna alınan 3-1’lik iç saha galibiyetinin ardından, son sınavını Juventus deplasmanında verdi ve lider karşısında 9 kişi tamamladığı karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Son 2 hafta çok daha etkili bir oyun ortaya koyan ekip, Motta önderliğinde yükselişe geçeceğini sinyallerini vermeye başladı. Genoa cephesinde geçen hafta kırmızı kart gören Francesco Cassata ve Federico Marchetti kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacak.

Udinese İgor Tudor’u Kovdu

Udinese, 4-0’lık Roma mağlubiyetinin ardından İgor Tudor’un görevine son verme kararı aldı. 2 hafta önce Atalanta deplasmanından tam 7-1’lik mağlubiyetle ayrılan ve tarihi bir hezimet yaşayan Udinese, son haftayı ise iç sahada Roma karşısında 4-0 mağlup olunca ipler koptu ve acil bir teknik adam değişikliği geldi. Konuk ekipte henüz yeni çalıştırıcı belli olmadı. Genoa ile Udinese arasında oynanacak olan karşılaşmanın analizi futboltr.com ailesi tarafından büyük emekler sonucunda hazırlanmıştır, lütfen emek hırsızlarına itibar etmeyiniz. İtalya Serie A Ligi’ne 10 puanla 14. sıradan devam eden konuk ekip, yapılan değişikliğin ardından daha etkili bir futbol sergiler. Udinese takımında artık hata lüksü yok. Konuk ekip son 2 haftada adeta dibe vurdu.

İddaa Tahmini

Erken teknik adam değişikliklerine giden ve son haftalarda vasatı aşamayan iki takımın galibiyetten başka şansı yok. Tarafların bu hafta 3 puan adına gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Avrupa Bahis Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollü bir mücadeleyi geride bıraktık. İki takımında skor ürettiği müsabakada kazanan taraf Udinese oldu. Yaşanan teknik adam hamlesinin ardından konuk ekip etkisini arttırdı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …