Yenilikler
Anasayfa / 21 Eylül 2019 / B. Leverkusen Union Berlin İddaa Tahmini 21.9.2019

B. Leverkusen Union Berlin İddaa Tahmini 21.9.2019

Almanya Bundesliga‘ya 7 puanla 8. sıradan devam eden Bayer Leverkusen, 21 Eylül Cumartesi akşamı 16:30 itibariyle, 4 puanla 12. sırada yer alan Union Berlin karşısına çıkacak.

S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak müsabaka için Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.50, Union Berlin galibiyetine ise 7.60 oran veriyor.

Bayer Leverkusen Düşüşe Geçti

Bayer Leverkusen, son 3 resmi maçtan 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle ayrıldı. Almanya Bundesliga’nın ilk 2 haftasında Paderborn ve Düsseldorf’u mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 3. Hafta Hoffenheim ile 0-0 berabere kalırken, sezonun en ağır mağlubiyetini son hafta Dortmund karşısında aldı. Deplasmanda 4-0 mağlup dönen Peter Bosz ve ekibi,hafta içi Şampiyonlar Ligi Gruplarında Lokomotiv Moskova ile karşılaştı. İç sahada favori olan Leverkusen, 2-1 mağlup olurken, son 3 maçta ortaya koyduğu futbol ile güven vermekten uzak kaldı. Gözle görülür bir düşüş yaşayan Leverkusen, bu hafta kazanarak hatalarını telafi etmek istiyor. Leverkusen cephesinde Leon Bailey’nin dışında eksik oyuncu yok.

Union Berlin Tekrar Sürpriz Peşinde

Tarihinde ilk kez Almanya Budnesliga Ligi’nde mücadele eden Union Berlin, ilk 4 haftadan 4 puan çıkardı ve ligin 12. Sırasına yerleşti. Tek galibiyetini Dortmund karşısında 3-1’lik skorla alan Urs Fischer ve öğrencileri, sezonun en etkili futbolunu sergilerken, liderlik savaşı veren ve ligin favorileri arasında gösterilen Dortmund’u tabiri caizse hezimete uğrattı. Son haftayı Werder Bremen mağlubiyeti ile kapatan Union Berlin, lider Leipzig dışında bütün rakiplerine gol atmayı başardı. Dortmund karşısında kazanmalarına rağmen güven vermeyen konuk ekip, puan kayıplarını sürdürür. Ancak gol yollarındaki etkilerinin de süreceği fikrindeyim.

İddaa Tahmini

Futboltr.com tarafından siz değerli takipçilerimiz adına yazılan bu karşılaşmanın taklitlerini ve kopyalarını şikayet etmenizi ve yazılarımızı içeriğin sahibi futboltr.com adresinden takip etmenizi dileriz. Taraf bahsinin güç olduğu bu mücadelede hem Leverkusen hemde Union Berlin toparlanmak adına skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leverkusen bu hafta beklediğimizden daha etkili bir futbol sergilerken, taraftarı önünde rakibine gol fırsatı tanımadı ve farklı galibiyete uzandı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …