Yenilikler
Anasayfa / 1 Eylül 2019 / Günün İddaa Kuponu (2) 01.08.2019

Günün İddaa Kuponu (2) 01.08.2019

1 Eylül Pazar günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Sparta Rotterdam – Ajax: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.54 (bets10) ; Bu sezon Hollanda Eredivisie’nin yeni takımlarından biri olan Sparta Rotterdam, sezona oldukça iyi başladı diyebiliriz. Ligde oynadığı 4 maçta 8 puan toplayan Sparta Rotterdam, geçtiğimiz hafta Zwolle deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Eredivisie’ye çıkmalarında büyük pay sahibi olan golcü Lars Veldwijk, Zwolle deplasmanında da takımına 1 puanı kazandıran golü kaydetti. Hollandalı golcü bu sezon attığı 3 golle takımın en golcü oyuncularından biri. Ligde geride kalan 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Sparta Rotterdam, bu hafta Ajax karşısında da sürpriz yaparak milli araya moralli girmek istiyor. Ajax ise yoluna hem Hollanda Eredivisie’de hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam ediyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi play off turunda APOEL Nicosia ile 0-0’ın rövanşında karşı karşıya gelen Erik ten Hag’ın öğrencileri rakibini 2-0 ile geçerek gruplara kalmayı başardı. Hollanda Eredivisie’de ise 3 maçta 7 puan toplayan Ajax, ligde oynadığı son karşılaşmada VVV-Venlo deplasmanında rakibini 4-1 ile geçmişti. Sparta Rotterdam maçı öncesinde Van De Beek’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Sparta Rotterdam ilk 4 haftalık süreçte hücum anlamında çok üretkendi. Ligde bu sezon oynadıkları 4 maçın tamamı 2.5 gol üstü sonuçlandı ve karşılıklı gol var olarak tamamlandı. Ajax karşısında da hem atıp hem yerler. Gollü bir maç izleriz.  

Fenerbahçe – Trabzonspor: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.66 (bets10) ; Sezona büyük umutlarla başlayan Sarı Lacivertliler, şu ana dek Süper Lig’in en hazır takımlarından biri. Üstelik ilk 2 haftada savunma ve sol bek bölgesinde eksiklere rağmen fire vermeden yollarına devam ediyorlar. Ligin ilk haftasında Gazişehir’i 5-0 ile geçen Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta ise Başakşehir’i deplasmanda 2-1 mağlup ederek Süper Lig’de liderliğini sürdürdü. Rami’nin takıma katılmasıyla savunma bölgesini güçlendiren Sarı Laciverliler^de Trabzonspor maçında Rami ve Zanka ikilisinin görev yapması bekleniyor. Trabzonspor maçı öncesinde Hasan Ali Kaldırım ve Tolgay Arslan’ın sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor ise hafta içi oldukça yorucu bir maç oynadı AEK karşısında. Avrupa Ligi’nde ilk maçta 3-1 mağlup ettikleri AEK karşısında maça çok kötü başlayan Trabzonspor, bireysel hatalar sonucunda 2-0 geriye düştü. Sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmalarına rağmen AEK karşısında kötü bir performans gösterdiler. Üstelik takımın yaratıcı oyuncularından Abdülkadir Ömür’de sakatlandı. Geçtiğimiz hafta ise Yeni Malatyaspor’u iç sahada 2-1 ile geçen Bordo Mavililer bu sezon Süper Lig’de ilk galibiyetini aldı. Ekuban ve Nwakaeme ikilisi Trabzonspor’un hücum hattında en güvendiği isimler. Fenerbahçe maçın favorisi. Trabzonspor’un savunadaki bireysel hataları bu maçta sorun yaşatabilir. Sarı Laciverliler taraftarının da desteğiyle 3 puana ulaşan taraf olur.

Porto – Vitoria Guimaraes: H1, 1.40 (iddaa) – 1.54 (bets10) ; Şampiyonlar Ligi’nde Krasnodar’a elenerek veda eden ve Portekiz Ligi’ne oldukça kötü bir başlangıç yapıp ligin ilk haftasında Gil Vicente deplasmanında 2-1 mağlup olan Porto, bu şoku hemen atlattı ve ligde önce Vitoria Setubal’ı 4-0 ile geçerek moral buldu. Bu galibiyetin ardından ise geçtiğimiz hafta derbide Benfica’yı deplasmanda 2-0 ile geçerek önemli bir galibiyete imza attılar. Bu sezon Spartak Moskova’dan transfer edilen Brezilyalı golcü Ze Luis, attığı gollerle Porto’yu sırtlıyor. V. Setubal ve Benfica maçlarında 4 gol atan Ze Luis, takımın en dikkat çeken oyuncusu konumunda. Vitoria Guimaraes ise yeni sezona pek iyi bir giriş yapamadı. Portekiz Ligi’nde 2 maça çıkan Ivo Viera’nın öğrencileri fikstür avantajını da iyi kullanamayarak iç sahada önce Boavista ile 1-1, ardından ise Famalicao ile 1-1 berabere kalarak ilk 2 maçta 2 puan aldı. Hafta içi ise favori olmadıkları karşılaşmada Romanya’nın FCSB takımını iç sahada 1-0 ile geçerek rakibini eleyen Vitoria Guimaraes, Avrupa Ligi’nde gruplara kaldı.  Özellikle FCSB’nin teknik direktörü Bogdan Vintila’ya a iyi bir ders vermiş oldular. Porto’da Ze Luis çok formda. Hele ki iç sahada kolay kolay yenilecek bir takım değil Porto. Vitoria Guimaraes karşısında en az 2 farklı kazanacaklarını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.03

Toplam Bets10 Oranı: 3.93

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …