Yenilikler

Monaco Nimes İddaa Tahmini 25.08.2019

Monaco ile Nimes arasında oynanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi 25 Ağustos Pazar günü saat 16:00 itibariyle start alırken, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın İddaa kodu ise = 138.

Yurt dışı güvenilir bahis sitesi Bets10, Monaco kazanır seçeneğine 1.63, beraberliğe 4.20, Nimes kazanır seçeneğine ise 5.20 oran veriyor.

Monaco Galibiyeti Unuttu

Monaco, Fransa Ligue 1’de 2019/2020 sezonuna vasat bir başlangıç yaptı. İlk 2 haftayı mağlup geçiren ve kalesinde tam 6 gol gören Monaco, rakip filelere gol göndermeyi başaramadı. Lyon ve Metz karşısında 3-0’lık skorlarla mağlup olan ev sahibi, geçtiğimiz sezon yaşadığı puan kayıplarına kaldığı yerden devam etti. Alt sıralardan kurtulmak adına Gelson Martins, Benjamin Lecomte, Ruben Aguilar, Henry Onyekuru, Ben Yedder ve son olarak bu hafta İslam Slimani’yi kadrosuna katmasına rağmen Leonardo Jardim yönetiminde vasatı aşamadı. Falcao’nun takımdan gitmesine kesin gözüyle bakılırken Monaco yönetimi yıldız oyuncuyu kadrosunda tutmaya çalışıyor. Acilen galibiyete ve toparlanmaya ihtiyacı olan Monaco, bu hafta taraftar desteğiyle artık maç kazanacaktır. Ev sahibinde geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Ruben Aguilar cezalı durumda.

Nimes Mağlubiyetlerine Devam Ediyor

Rakibin benzer bir performans sergileyen Nimes, ligin ilk 2 haftasını PSG ve Nice karşısında mağlup geçirdi. 180 dakika sonunda kalesinde tam 5 gol gören ekip, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırdı. Bernard Blaquart yönetiminde galibiyetten uzak bir performans ortaya koyan konuk ekip, bu hafta mutlak galbiiyete ihtiyacı olan Monaco karşısına deplasmanda çıkacak. Nimes’in puan kayıplarını bu haftada sürdüreceğini düşünüyorum.

İddaa Tahmini

İlk 2 haftayı vasat bir performansla tamamlayan Monaco’nun bu hafta taraftarı önünde kazanacağını ve toparlanmak adına bir adım atacağını düşünüyorum. Ev sahibi alt sıralardan kurtulabilecek kadro potansiyeline sahip.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.50

Bets10 Oranı: MS 1 / 1.63

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

İsveç Allsvenskan: Düşme Hattındaki Örgryte’ın Konuğu Djurgarden – İddaa Tahmini

İsveç Allsvenskan’da 20 Temmuz Pazartesi günü 2 maç var. Düşme hattındaki Örgryte evinde, Djurgarden’ı ağırlayacak. …

Karadeniz’de Transfer Savaşı! Rick Van Drongelen Trabzonspor Yolunda, Mouandilmadji’ye Teklif Yapıldı…

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Samsunspor forması ile başarılı bir performans …