Yenilikler
Anasayfa / 20 Ağustos 2019 / Sheffield Wednesday Luton İddaa Tahmini 20.08.2019

Sheffield Wednesday Luton İddaa Tahmini 20.08.2019

İngiltere Championship’de geçtiğimiz hafta ilk yenilgisini yaşayan Sheffield Wednesday bu hafta evinde, Luton’u konuk edecek. Mücadele saat 21.45’te başlayacak.

Bültende 408 iddaa kodu ile yer alan mücadelede ev sahibi Sheffield Wednesday favori olarak gösteriliyor. Karşılaşmanın bets10 oranlarına bakacak olursak Sheffield Wednesday’a 1.91, beraberlik trecihine 3.50, Luton galibiyetine ise 4.30 oran verilmiş.

Sheffield Wednesday’dan İlk Mağlubiyet

Sheffield Wednesday’da bildiğimiz gibi geçtiğimiz sezonun sonunda Steve Bruce ile yollar ayrıldı. Geçici olarak takımın başında Lee Bullen görev alıyor. Yeni sezonda ilk hafta Reading deplasmanına konuk olan Sheffield Wednesday, rakibini 3-1 mağlup ederek sezona galibiyet ile başlamıştı. 2. Hafta ise iç sahada Barnsley karşısında ise 2-0 kazanan Sheffield Wednesday’da moraller yerindeydi ama geçtiğimiz hafta sonu Millwall deplasamanında alınan beklenmedik mağlubiyet moralleri bozdu. Üstelik rakibin neredeyse 50 dakika 1 kişi eksik oynamasına rağmen Sheffield Wednesday’ın gol bulamaması düşündürücüydü.

Luton Galibiyet Alamadı

Luton Town bildiğimiz gibi bu sezon Championship’in yeni takımlarından biri. Bu sezon öncelikli olarak hedefleri ligde kalabilmek. Ligin ilk haftasında Middlesbrough ile 3-3 berabere kalan Luton, 2. Hafta Cardiff City deplasmanında 2-1 mağlup olmuştu. Geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada West Bromwich’i konuk eden Luton bu karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı ve 3 hafta sonunda sadece 1 puan toplayabilen Graeme Jones’in öğrencileri Championship’de 21. Sırada yer alıyor.

İddaa Tahmini

Sheffield United’ın bu hafta iç sahada sürprize izin vereceğini zannetmiyorum. Luton karşısında kazanarak tekrardan çıkışa geçerler.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.70

Bets10 Oranı: MS 1 / 1.91

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …