Yenilikler
Anasayfa / 19 Ağustos 2019 / Djurgarden Eskilstuna İddaa Tahmini 19.08.2019

Djurgarden Eskilstuna İddaa Tahmini 19.08.2019

İsveç Allsvenskan’da liderliğini devam ettiren Djurgarden evinde, Eskilstuna’yı konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleninin iddaa kodunun 638 olduğunu belirtelim.

Djurgarden Eskilstuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Djurgarden kazanır 1.10, beraberlik 5.50, Eskilstuna kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.

Djurgarden Dolu Dizgin

Djurgarden, İsveç Allsvenskan’da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Gösterdikleri performans ile bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Geçtiğimiz hafta iç sahada IK Sirius’u 4-0 ile geçen Kim Bergstrand’ın öğrencileri, ligde oynadığı son 11 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Öte yandan İsveç Allsvenskan’da son 4 maçını da kazanmayı başaran Djurgarden’in bu maçlarda kalesini gole kapattığını da belirtelim. Eskilstuna maçı öncesinde Djurgarden’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Eskilstuna Düşme Hattında

Eskilstuna ise bildiğimiz gibi İsveç Allsvenskan’ın vasat takımlarından biri. Östersunds deplasmanında aldıkları 2-1’lik galibiyet ile ligin dibinden kurtulmuşlardı ama geçen hafta sahasında AIK Stocholm’e 4-2 kaybederek tekrardan düşüşe geçtiler. Bu sezon ligde kalma ihtimalleri düşük. Bu sezon ligde deplasmanda sadece 1 galibiyeti bulunan Eskilstuna’nın lig lideri Djurgarden’a diş geçirmesi bir hayli zor.

İddaa Tahmini

Djurgarden maçın net favorisi. Son haftalarda kalelerinde gol dahi görmüyorlar. Ligin vasat ekibi Eskilstuna karşısında farklı kazanarak liderliklerini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1 / 1.40

Bets10 Oranı: H1 / 1.57

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …