Yenilikler
Anasayfa / 15 Ağustos 2019 / Mostar Malmö İddaa Tahmini 15.08.2019

Mostar Malmö İddaa Tahmini 15.08.2019

UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçında ilk maçı evinde 3-0 kazanmayı başaran Malmö deplasmanda, Mostar‘ın konuğu olacak.

Mostar ve Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mostar kazanır 4.20, beraberlik 3.55, Malmö kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. Karşılaşmanın iddaa oranı ise 547.

Mostar Hücumda Etkisizdi

Mostar, bir önceki turda Hollanda’nın Utrecht takımını mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 3. turda ise ilk maçta Malmö deplasmanına konuk olan Bosna Hersek ekibi, hiçbir varlık gösteremediği karşılaşmada rakibine 3-0 ile boyun eğdi ve tur şansını zora soktu. Özellikle Malmö defansı arasında Irfan Hadzic kaybolunca Mostar’da pozisyona girmekte zorlandı ve hatta giremedi diyebiliriz. Malmö karşısında turu geçebilmesi için yemeden 4 gol atması gereken Mostar için yolun sonu diyebiliriz.

Malmö Rahat Kazandı

Malmö ise yoluna hem İsveç Allsvenskan’da hem de UEFA Avrupa Ligi’nde dolu dizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 3. tur ilk maçında Bosna Hersek’in Mostar takımını evinde konuk eden Malmö, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak tur kapısını araladı. Bir önceki turda da Domzale’yi elemeyi başaran Malmö’de tek hedef gruplara kalabilmek. Hafta sonu ise ligde Hacken deplasmanında 1-1 berabere kalan Uwe Rösler’in öğrencileri lider Djurgarden’in 3 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

İddaa Tahmini

Mostar ilk maçta hücumda çok etkisizdi. Ancak rövanş maçında Malmö karşısında kaybedecek pek fazla bir şeyleri kalmadı. Hem Mostar hem de Malmö’nün bugün skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR / 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR / 1.81

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …