Yenilikler
Anasayfa / 11 Ağustos 2019 / Günün İddaa Kuponu (2) 11.08.2019

Günün İddaa Kuponu (2) 11.08.2019

11 Ağustos Pazar günü start alacak 4 güvendiğim karşılaşmayı sizler için kupon haline getirdim. Kazanmanız dileğiyle.

GROZNY – SPARTAK MOSKOVA: 2.5 ALT / 1.45 (iddaa) – 1.67 (bets10) = 11 Ağustos Pazar akşamı, Rusya Premier Ligi‘nin 5. haftasında Grozny ile Spartak Moskova, Khadyrova Arena Stadı’nda 21:30 itibariyle 3 puan mücadelesi verecek. Sezonu Krasnodar galibiyetiyle açan Akhmat Grozny, ilk iç saha sınavından 1-0’lık galibiyetle dönerken, ilk deplasman maçından ise mağlup ayrıldı. Ural karşısında 3-0’lık skorla kaybeden Ahkhmat Grozny, deplasmanda sergilediği 90 dakikalık performans ile sınıfta kaldı desek yeridir. Sonraki hafta ise Rubin Kazan karşısında kaybeden ekip üst üste 2 mağlubiyet aldı. Tekrar toparlanmak isteyen Grozny, son hafta ligin en zayıf halkası Orenburg ile taraftarı önünde karşılaşırken güçte olsa 2-1 kazandı. Spartak Moskova cephesinde puan kayıpları devam ediyor. Rusya Premier Ligi kapsamında 4 haftayı geride bırakan konuk ekip, sadece ilk hafta Sochi karşısında galibiyete uzanırken, diğer bütün haftalarda puan kaybetti. Rostov ve Dinamo Moskova karşısında 1’er puan alan ekip, Tambov deplasmanından ise mağlup döndü. Galibiyetten uzak görüntüsünü son haftaya kadar sürdüren Spartako Moskova maç kazanmak konusunda yetersiz. Galibiyet adına güven vermeyen iki takımın karşı karşıya geleceği bu mücadelede 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

LOKOMOTİV MOSKOVA – URAL: MS 1 / 1.45 (iddaa) – 1.58 (bets10) = Rusya Premier Ligi‘nin 5. haftasında 11 Ağustos Pazar günü, Lokomotiv Moskova ile Ural 16:30 itibariyle Lokomotiv Central Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Lokomotiv Moskova, Yuri Semin önderliğinde ilk 4 haftadan 7 puan topladı ve ligin 4. sırasına yerleşti. Bu sezon tek mağlubiyetini CSKA Moskova deplasmanında alan ekip, taraftarı önünde 2 maçtan ise 4 puan çıkardı. İç sahada daha etkili oynayan Lokmotiv Moskova, 4 golle ligin en az gol yiyen takımlarından. Yeni sezon istatistiklerini incelersek ev sahibi hem bulunduğu konum itibariyle hemde sergilediği futbolla, 5. Hafta Ural karşısına favori çıkacak. Ural cephesinde ise Rusya Premier Ligi’nin son 2 haftası puan kayıplarıyla geçti. 180 dakika sonunda 1 puanla yetinen ekip, düşüşe geçti. Sezonun ilk 2 haftasında Ufa ve Grozny karşısında galibiyete uzanmayı başaran Ural, Dinamo Moskova karşısında mağlup, Rostov karşısında  ise berabere kaldı. Aynı puana sahip olduğu Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşılaşacak olan Dmytro Parfenov ve öğrencilerinin, son 2 haftaki performansını göz önüne alırsak deplasman dezavantajını aşması oldukça zor görünüyor. En yakın rakibi ile taraftarı önünde karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova, iç sahada yenilmezlik serisini Ural karşısında aldığı galibiyetle sürdürecektir.

CSKA MOSKOVA – FC SOCHİ: MS 1 / 1.25 (iddaa) – 1.38 (bets10) = 566 İddaa koduyla belirlenen karşılaşmada CSKA Moskova ile FC Sochi, Rusya Premier Ligi’nde 19:00 itibariyle 5. hafta mücadelesine çıkacak. CSKA Moskova, Rusya Premier Ligi’nde 4 haftayı geride bırakırken topladığı 9 puanla 2. sıraya yerleşti. Lig maratonuna Grozny deplasmanında başlayan ve rakibine 2-0 mağlup olan ekip, bu süreçten sonra hemen toparlanmayı başardı ve Zenit ile birlikte şampiyonluk savaşına dahil oldu. Son 3 haftayı Orenburg, Lokomotiv Moskova ve son olarak Rubin Kazan deplasmanında aldığı tek farklı galibiyetlerle geçiren CSKA Moskova cephesinde Fedor Chalov attığı 2 golle takımın en skorer ismi oldu. FC Sochi sezonun ilk puanını 4. hafta FK Ufa karşısında aldı. İç saha avantajı ile en yakın rakibi karşısında 1 puana razı gelen ekip, ligde henüz gol atma başarısı gösteremedi. 4 hafta sonunda 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle ligin en vasat performanslarından birine imza Alexander Tochilin ve öğrencileri, dipten kurtulamıyor. Düşme hattında yer alan konuk ekibin, mevcut kadro yapısı ile puan kayıplarını sürdüreceğini düşünüyorum. CSKA Moskova, taraftarı önünde gol atma başarısı dahi gösteremeyen ve alt sıralarda yer alan FC Sochi’yi rahatlıkla mağlup edecektir.

WEHEN – KÖLN: H1 / 1.45 (iddaa) – 1.48 (bets10) = Wehen ile Köln arasında oynanacak olan Almanya DFB Kupası 1. Tur karşılaşması BRİTA-Arena Stadı’nda Türkiye saati ile 19:30’da start alacak. Karşılaşmanın İddaa kodu ise = 570. Almanya 2. Bundesliga’da mücadele veren Wehen, yeni sezona vasat bir başlangıç yaptı. Yeni sezonun ilk 2 haftasını Karlsruher karşısında 2-1, Erzgebirge Aue karşısında ise 3-2 mağlup tamamlayan ev sahibi, Almanya 2. Bundesliga’ya yeni yükselen takımların arasında yer alıyor. Tecrübesizliği ve düşük bütçeli kadrosuyla adaptasyon sorunu yaşayan Wehen, Almanya DFB Kupası’na 1. Turda veda edecek ve kendi liginde alt sıralardan kurtulmak adına mücadele edecektir. Köln, Bundesliga’ya geri döndü. Geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga’yı 63 puanla uzak ara şampiyon tamamladı ve doğrudan üst lige yükseldi. Geçen sezonda takımın başında bulunan ve başarının mimarı olan Pawlak ile yollar ayrılırken takımı Achim Beierlorzer’e emanet ettiler. Bundesliga’da yeterli olmak adına transfer çalışmalarına başalyan konuk ekip, Sebastiaan Bornauw, Ellyes Skhiri, Birger Verstraete, Kingsley Ehizibue ve Kingsley Schindler’i kadrosuna kattı. Yeni teknik adam ve yeni transferlerle kurulu Köln cephesinde yeni sezonun galibiyetle başlayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.81

Toplam Bets10 Oranı: 5.38

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …