Yenilikler
Anasayfa / 8 Ağustos 2019 / Günün İddaa Kuponu 08.08.2019

Günün İddaa Kuponu 08.08.2019

8 Ağustos Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu kapsamında start alacak 4 müsabakayı kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

MOLDE – ARİS SALONİKİ: MS 1 / 1.70 (iddaa) – 1.73 (bets10) = UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçları kapsamında 8 Ağustos Perşembe 20:00 itibariyle, Molde sahasında Aris Saloniki‘yi konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi’ne 17 hafta sonunda topladığı 36 puanla lider devam eden Molde, Avrupa Ligi’nde de yoluna dolu dizgin devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi serüvenine 1. Eleme Turu ile merhaba diyen ev sahibi, KR Reykjavik’i 7-1 mağlup ederek üst tura yükseldi. Sonraki rakip ise Cukaricki oldu. İlk maçı iç saha avantajına rağmen 0-0 eşitlikle noktalayan Molde, hatasını deplasmanda telafi etti ve 3-1 ile üst tura yükseldi. Avrupa sahnesinde çıktığı 4 maç sonunda rakip filelere tam 10 gol gönderen ve kalesinde sadece 2 gol gören Molde, Aris karşısına favori çıkıyor. Konuk ekip Aris Saloniki ise UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Eleme Turu ile start veren takımlardan. İlk eşleşmesinde AEL Limassol’u saf dışına itmeyi başaran Aris Saloniki, ilk maçına taraftarı önünde çıkarken 0-0 beraberlikle sahadan ayrıldı. Deplasmanda Nicolas Diguiny’in penaltı golüyle Molde’nin rakibi olmayı başaran Yunanistan temsilcisi, hem iç sahada hemde deplasmanda galibiyete uzanmak adına fazlasıyla zorlandı. Avrupa sahnesi için yetersiz bir kadro yapısına sahip olan konuk ekibin, turnuvaya kısa sürede veda edeceğini düşünüyorum. UEFA Avrupa Ligi kapsamında çıktığı 4 maç sonunda galibiyet adına güven veren Molde, bu hafta iç saha avantajıyla galibiyete adına denenmeye değer.

THUN – SPARTAK MOSKOVA: 2.5 ALT / 1.50 (iddaa) – 1.67 (bets10) = UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu‘nda ilk maçlar devam ediyor. 8 Ağustos Perşembe akşamı 20:00’da start alacak karşılaşmada Thun ile Spartak Moskova karşı karşıya geliyor. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Thun, Avrupa sahnesinde ilk sınavını Spartak Moskova karşısında verecek. UEFA Avrupa Ligi’ne 3. Eleme Turu ile başlayacak olan ekip, İsviçre Süper Lig maratonuna ise 3 hafta önce başladı. Vasat bir başlangıç ile kafalarda soru işareti yaratan Thun, Marc Schneider önderliğinde ilk 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabildi. Takımını galibiyete taşımakta zorlanan teknik adamın tahtı sallanıyor. Avrupa sahnesinde sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Thun, iç saha avantajıyla rakibi karşısına çıkacak. Spartak Moskova cephesinde de yeni sezonun ilk haftaları puan kayıplarıyla noktalandı. Rusya Premier Ligi kapsamında 4 hafta geçiren ve  5 puan toplayabilen konuk ekip, alt sıralara kadar geriledi. Avrupa sahnesinde ise ilk maçına UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda çıkacak olan Spartak Moskova, rakibine benzer bir performans sergilerken galibiyetten uzak görüntüsü ile dikkat çekti. Oleg Kononov ve öğrencilerinin, deplasmandan avantajla dönmesi oldukça güç. Maç kazanmakta zorlanan ve kendi liglerinde üst üste puan kayıpları yaşayan iki takımın Avrupa sahnesinde de düşüşlerini sürdüreceğini ve gol atmakta zorlanacağını düşünüyorum.

PLOVDİV – STRASBOURG: MS 2 / 1.45 (iddaa) – 1.51 (bets10) = 8 Ağustos Perşembe akşamı, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Plovdiv ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlama saati 20:30. Plovdiv 3-1 mağlup olmasına rağmen üst tura yükseldi. UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda doğrudan katılan ev sahibi, Spartak Trnava karşısında ilk maçı 2-0 kazanırken, deplasmanda kaybetmesine rağmen üst tura yükseldi. Ancak son maçta sergilediği performans ile kafalarda soru işareti yaratan Plovdiv, Spartak Trnava karşısında dahi üst tura yükselmekte son derece zorlanırken rakip Strasbourg olunca, Voin Voinov ve öğrencilerinin turnuvaya veda edeceğini düşünenlerdenim. Fransa temsilcisi Strasbourg, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılırken Maccabi Haifa’nın rakibi oldu. Rakibi karşısında ilk maçına iç sahada çıkan ve 3-1 kazanan Thierry Laurey ve öğrencileri deplasmanda 2-1 mağlup olsa da, üst tura adını yazdırdı. Geçtiğimiz sezonda Fransa Ligue 1’de kadro potansiyeline oranla son derece başarılı maçlara imza atan Strasbourg, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirirken, Plovdiv karşısında galibiyete uzanabilecek seviyeye ulaştı. Strasbourg üst tura yükselmek adına ilk maçtan skor avantajını lehine çevirecek ve deplasmanda kazanarak tur kapısını aralayacaktır.

TORİNO – S. SOLİGORSK: H1 / 1.30 (iddaa) – 1.35 (bets10) = UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk ayağında 8 Ağustos Perşembe akşamı, Torino ile Shakhtyor Soligorsk karşı karşıya gelecek. İtalyan temsilci Torino, yeni sezona UEFA Avrupa Ligi kapsamında merhaba derken 2. Turda Debrecen’i ağır mağlubiyetlerle tur dışına itti. Rakibi karşısında toplamda 7 gol atmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Torino cephesinde özellikle Andrea Belotti ve Simone Zaza 2’şer gol atarken performansları ile tam not aldı. Avrupa sahnesinde hataya yer vermeyen Walter Mazzarri ve öğrencileri, ilk 2 maç sonunda guruplara katılmayı ne kadar istediğini ispatladı. Belarus Ligi’nde zirve mücadelesi veren Shakhtyor Soligorsk, Avrupa sahnesinde de yoluna devam etti. Lig kapsamında ilk 14 haftayı 10 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle noktalayan konuk ekip, Avrupa sahnesinde ise Hibernians ve Esbjerg’i galibiyet fırsatı dahi tanımadan eledi. Etkili bir performans ile karşımıza çıkan Soligorsk, Torino seviyesinde bir rakibe direnç gösterecek seviyeye henüz ulaşamadı. Torino, güçsüz rakibi karşısında farklı galibiyetlerine devam edecektir. Ev sahibi tur biletini ilk 90 dakikada alabilecek güçte.

Toplam İddaa Oranı: 4.80

Toplam Bets10 Oranı: 5.88

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …