Yenilikler
Anasayfa / 8 Ağustos 2019 / Bronby Braga İddaa Tahmini 08.08.2019

Bronby Braga İddaa Tahmini 08.08.2019

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Brondby ile Braga kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak. Karşılaşmanın idda oranı = 470

Bronby ile Braga takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranlarını inceleyecek olursak Bronby galibiyetine 2.50, beraberlik tercihine 2.90, Braga galibiyetine ise 2.25 verildiğini görüyoruz.

Bronby Sürpriz Peşinde

Brondby, Danimarka Ligi’nin güçlü takımlarından biri. Bu sezon UEFA Avrupa Ligine 1. Ön Eleme turundan başlayan Brondby, ilk turda Inter Turku deplasmanınad zorlanmasına rağmen rakibini elemeyi başardı ve 2. Tura yükseldi. 2. Turda ise Polonya’nın Lechia Gdansk takımı ile karşılaşan Brondby, bu turda da rakibini ilk maçta 2-1 mağlup olmasına rağmen rövanş maçında iç sahada 4-1 mağlup edip 3. Tura yükseldi. 3. Turda daha zorlu bir rakip olan Braga ile eşleşen Brondby’nin bu sefer işi daha zor.

Braga Elemelere Alışık

Braga, yıllardır Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi Ön Elemelerine alışık bir takım haline geldi. Geçtiğimiz sezonu Portekiz Ligi’nde 4. Sırada tamamlayan Braga, transfer döneminde Caju, Andre Horta, Chelsea’den tecrübeli kaleci Eduardo’yu kadrosuna katarken, Pedro Neto, Dyego Sousa, Mamadou Loum, Bruno Jorda gibi isimler ise takımdan ayrıldı. Braga bu oyunculardan yaklaşık 26 Milyon Euro transfer geliri elde etti.

İddaa Tahmini

Brondby iç sahada etkili bir takım ama savunmada pek güven vermiyorlar. Şimdiye dek oynadıkları 4 Avrupa Ligi maçında da kalelerinde gol gördüler. Ben hem Brondby hem de Braga’dan gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR / 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR / 1.77

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …