Yenilikler
Anasayfa / 7 Temmuz 2019 / Günün İddaa Kuponu 07.07.2019

Günün İddaa Kuponu 07.07.2019

7 Temmuz Pazar günü start alacak 3 kritik karşılaşmayı sizler için derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

BREZİLYA – PERU: H1 / 1.65 (iddaa) – 1.94 (bets10) = Copa America 2019‘da şampiyon belli oluyor. 7 Temmuz Pazar günü start alacak final mücadelesinde Brezilya ile Peru karşı karşıya gelecek. Brezilya Milli takımı Copa America’da süren 12 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmeye çok yakın. En son bu turnuvayı 2007 yılında şampiyon tamamlayan ekip, Copa America 2019’a ev sahipliği yaparken Final turuna kadar namağlup gelmeyi başardı. Ev sahipliği avantajıyla turnuvanın en etkileyici performansını ortaya koyan Tite ve öğrencileri, Neymar’dan yoksun bir turnuva geçirse de yıldız futbolcunun eksikliğini kapatmayı başardı. Son olarak Arjantin karşısına Yarı Final’de çıkan ve rakibini 2-0’lık skorla geçmeyi başaran Brezilya, hem aldığı galibiyetle hemde sergilediği futbolla Peru karşısında favori oldu. 2019 Copa America A Gurubunda Brezilya, Venezuela ve Bolivya ile mücadele eden Peru, 3 maç sonunda 4 puan toplarken gurupları 3. sırada tamamladı ve en iyi 3.’ler kategorisiyle üst tura yükselmeyi başardı. Çeyrek Final kapsamında Copa America’da en fazla şampiyonluğu bulunan Uruguay’ı, Yarı Final kapsamında ise son 2 yılın şampiyonu Şili’yi turnuva dışına itmeyi başaran konuk ekip, harikulade bir başarıyla Final’de Brezilya’nın rakibi oldu. Büyük bir sürprize imza atarak ev sahibini mağlup etmek ve tarihinde 3. kez bu kupayı müzesine götürmek istiyor.Turnuvaya ev sahipliği yapan Brezilya, namağlup yoluna devam ederken Peru karşısında şampiyonluk sınavı verecek. Paraguay ve Venezuela dışında bütün rakiplerini farklı mağlup etmeyi başaran Tite ve öğrencilerinin bu maçtan da farklı galibiyetle ayrılacağını ve kupayı kaldıran taraf olacağını düşünüyorum.

ILVES TAMPERE – SEİNAJOKİ: 2.5 ALT / 1.35 (iddaa) – 1.51 (bets10) = Finlandiya Veikkausliiga kapsamında 7 Temmuz Pazar akşamı, Ilves Tampere sahasında SJK Seinajoki‘yi konuk edecek. Ilves Tampere, Finlandiya Veikkausliiga kapsamında yoluna lider olarak devam ediyor. 12 maç sonunda sadece 1 maç kaybeden ev sahibi, 7 galibiyet, 4 beraberlikle 25 puan topladı ve zirveye oturdu. Özellikle son 3 maçta üst üste 3 galibiyet alan ev sahibi, hem sergilediği futbolla hemde sahadan aldığı skorlarla şampiyonluk adına önemli adımlar attı. En yakın rakibinin 4 maç gerisinde yer alan Ilves Tampere, maç eksiklikleri ile beraber liderlik koltuğunu kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya. SJK Seinajoki, en yakın rakibi İnter Turku karşısında son hafta aldığı 2-1’lik galibiyetle 6. sıraya yükseldi. 13 hafta sonunda 5 galibiyet, 5 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran ekip, 3 kez mağlup olurken bu mağlubiyetlerin sadece 1’ini dış sahada aldı. Deplasman performansıyla güven veren SJK Seinajoki, bu hafta ligde yoluna lider devam eden Ilves Tampere karşısına çıkacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu üst sıra mücadelesinde iki takımında skor üretmekte zorlanacağını ve 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünmüyorum.

NORRKÖPİNG – HACKEN: 2.5 ALT / 1.65 (iddaa) – 1.90 (bets10) = İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı şok bir mağlubiyet ile kapayan Norrköping evinde, Hacken ile karşı karşıya gelecek. Norrköping’in 5 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta Sirius karşısında sona erdi. Maç öncesinde rahat bir galibiyet alması beklenen Norrköping’in maçın son dakikasında yediği golle 1-0 mağlup olduğunu ve İsveç Allsvenskan’da 6. Sıraya gerilediğini belirtelim. Bu hafta sahasında Hacken’ı konuk edecek olan Jens Gustafsson’un öğrencileri kazandığı takdirde 4. Sıraya yükselecek. Hacken ise geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hammarby’i Nasiru Mohammed ve Jeremejeff’in attığı gollerle 2-0 mağlup ederek Göteborg’un puan kaybettiği haftada 3 puana ulaştı ve 4. Sıraya yükseldi. Lider Malmö ile arasında 7 puanlık fark bulunan Hacken, son oynadığı 3 dış saha maçından da puan almayı başardı. 

Toplam İddaa Oranı: 3.67

Toplam Bets10 Oranı: 5.56

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …