Yenilikler
Anasayfa / 12 Mayıs 2019 / Barcelona Getafe İddaa Tahmini 12.05.2019

Barcelona Getafe İddaa Tahmini 12.05.2019

İspanya La Liga’da şampiyonluğunu 3 hafta önce garantileyen Barcelona, ligin son iç saha maçında evinde, Getafe’yi ağırlayacak.

Barcelona bugün Getafe karşısında maçın net favorisi. İddaa oranlarını ele alırsak ev sahibi Barcelona galibiyetine 1.30, beraberlik tercihine 4.00, Getafe galibiyetine 5.50 oran veriyor.

Barcelona’dan Dramatik Veda

Barcelona bildiğimiz gibi La Liga’da şampiyonluğunu 2 hafta önce Levante maçında ilan etmişti. La Liga’nın ardından Şampiyonlar Ligi’nde de final oynaması beklenen Barcelona, hafta içi Liverpool deplasmanında tarihinin en kötü sonuçlarından birine imza attı ve 3-0 kazandığı maçın rövanşında Liverpool’a 4-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi’ne dramatik bir şekilde veda etti. La Liga’da kalan 2 maçta Barcelona adına prestij havasında geçecek. Getafe maçı öncesinde Rafinha ve Dembele’nin sakatlıkları bulunuyor.

Getafe’de Hedef Şampiyonlar Ligi

Getafe ise bu sezon La Liga’nın en dikkat çeken takımlarından biri. La Liga’da 36 hafta sonunda 4. Sırada yer alan Getafe, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer almaya sadece 2 maç uzaklıkta. Kalan 2 haftada Getafe 1 galibiyet alır ise Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı garantileyecek. Geçtiğimiz hafta iç sahada Girona’yı 2-0 ile geçen Getafe’de moraller yerinde. Barcelona maçı öncesinde Jaime Mata ve Bruno Gonzalez kart cezalısı.

İddaa Tahmini

Barcelona’da moraller bozuk. Zaten ligde de şampiyonluğunu ilan ettiler. Ben Getafe’nin bugün Barcelona karşısına gol bulabileceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR / 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR / 1.71

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu (2) 19.05.2024

19 Mayıs 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 19.05.2024

Hollanda Lig’i maçlarından oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum. …