Yenilikler
Anasayfa / 4 Mayıs 2019 / Ankaragücü Rizespor İddaa Tahmini 04.05.2019

Ankaragücü Rizespor İddaa Tahmini 04.05.2019

Spor Toto Süper Lig‘de 4 Mayıs Cumartesi günü 3 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında Ankaragücü ile Rizespor karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü ve Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 2.20, beraberlik 2.95, Rizespor kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Ankaragücü Baskı Altında

Ankaragücü, 3 hafta önce Kayserispor deplasmanından aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından önce Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Ardından ise geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş deplasmanından 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılarak son 2 maçta sadece 1 puan alabildi. Süper Lig’de düşme hattının 6 puan üzerinde yer alan Ankargücü hala baskı altında. Bu hafta eğer Rizespor karşısında kazanırlar ise büyük ölçüde ligde kalmayı garantileyecekler. Rizespor maçı öncesinde Tiago Pinto ve Stelios Kitsiou kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Rizespor’da Hedef Avrupa

Rizespor ise geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor karşısında maçın başından sonuna dek üstün oynadıkları karşılaşmayı 1 puan ile kapadılar. Sezonun ilk yarısında düşmemeye oynayan Rizespor, ikinci yarıda ise Avrupa Ligi’ne kalabilme hesapları yapıyor. Bu sebeple kalan 4 haftada alınacak her bir puanın bile büyük önemi var.

İddaa Tahmini

Taraf bahsini riskli gördüğüm karşılaşmada iki takımında skor üretebileceğini düşünüyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR / 1.35

Bets10 Oranı: KGVAR / 1.63

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …