Yenilikler
Anasayfa / 13 Nisan 2019 / Fulham Everton İddaa Tahmini 13.04.2019

Fulham Everton İddaa Tahmini 13.04.2019

İngiltere Premier Lig’de küme düşmesi kesinleşen takımlardan biri olan Fulham evinde, Everton ile karşı karşıya gelecek.

Fulham ve Everton  arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fulham kazanır 4.00, beraberlik 3.30, Everton  kazanır ise 1.55 olarak açıklanmış.

Fulham Küme Düştü

Fulham’ın bildiğimiz gibi küme düşmesi kesinleşti. Scott Parker’ın da göreve gelişi çare olamadı ve Fulham önümüzdeki sezon yoluna Championship’te devam edecek. Premier Lig’de oynadığı son maçta Watford deplasmanından 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Fulham, üst üste 9 maçtır mağlup oluyor. En son galibiyetlerini Ocak ayında Brighton’a karşı almışlardı.

Everton  3 Maçtır Kazanıyor

Everton ise son haftalarda aldığı galibyetler ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta Godison Park’ta konuk ettikleri Arsenal’ı 1-0 ile geçerek ligde üst üste 3. Galibiyetini alan Everton, Avrupa Ligi iddiasını da devam ettiriyor. 46 puan ile 9. Sırada yer alan Everton’un 7. Sıradaki Leicester City ile arasında sadece 1 puanlık fark var. Fulham maçı öncesinde savunmadan Yerry Mina dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

İddaa Tahmini

Fulham’ın küme düşmesi kesinleşti. Artık kalan maçları prestij havasında geçecek. Everton rakibinden çok daha formda. Bu deplasmanda hata yapmazlar. Everton kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2 / 1.55

Bets10 Oranı: MS 2 / 1.77

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …