Yenilikler
Anasayfa / 12 Nisan 2019 / Günün İddaa Kuponu 12.04.2019

Günün İddaa Kuponu 12.04.2019

12 Nisan Cuma günü bülteninden 1 Fransa Ligi, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

BURSASPOR – TRABZONSPOR: KGVAR / 1.35 (iddaa) – 1.74 (bets10) = Bursaspor’da işler hiç yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Bursaspor ligde küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Süper Lig’de son 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Bursaspor’da teknik direktörü Samet Aybaba ile yollar ayrıldı ve göreve Mesut Bakkal getirildi. Trabzonspor karşısında mutlak galibiyete ihtiyacı olan Bursaspor’da golcü Sakho sakatlığını atlattı ve görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Trabzonspor ise geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Antalyaspor karşısında geriye düşmelerine rağmen sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan Bordo Mavililer, 4. sıradaki yerini korudu. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Trabzonspor’da uzun süredir sakat olan Abdülkadir Ömür sakatlığını atlattı ve Antalyaspor karşısında süre aldı. Bursaspor maçı öncesinde takımdaki tek eksik isim Onazi. Bursaspor maçın favorisi olarak gösteriliyor ama son haftalarda Bursaspor’a güvenmek büyük risk. Sakho’nun da iyileştiğini düşünürsek 3. bölgede etkili bir Bursaspor izleyebiliriz. Bu sebeple tercihim karşılıklı gol var.

NANTES – LYON: MS 2 / 1.55 (iddaa) – 1.76 (bets10) = Ev sahibi Nantes, Toulouse deplasmanında puan kayıplarını sürdürdü.Fransa Ligue 1’de yoluna 31 puanla 15. sıradan devam eden Nantes, son 3 haftayı mağlup tamamladı. Reims, Lille ve Toulouse karşısında mağlup olan Vahid Halilhodzic ve öğrencileri, ligin son 6 haftasına girilirken düşme tehlikesini yakından hissediyor. Düşme hattından 7 puan uzaklıkta bulunan ev sahibi, ligin etkili takımlarından Lyon karşısında kazanarak son haftalara rahat girmek istiyor. Lyon 4 hatalık yenilmezlik serisini geçtiğimiz hafta içi Dijon karşısında kaybetti. Düşme hattında yer alan rakibine 3-1 mağlup olan ev sahibi, ligin en etkisiz iç saha maçlarından birini sergiledi. Fransa Ligue 1’e 56 puanla 3. sıradan devam eden ekip, 32. hafta kapsamında sezonun ilk yarısı 1-1 berabere kaldığı Nantes ile deplasmanda karşılaşacak. Rakibinin geçirdiği zor zamanlardan faydalanmak isteyen Bruno Genesio ve öğrencileri, son haftayı mağlup geçirse de, sezonun genelinde sergilediği etkili futbolla bu haftanın favorisi. Lyon deplasmanda kazanarak 3 puanı hanesine yazdırır.

LEİCESTER CİTY – NEWCASTLE UNİTED: MS 1 / 1.50 (iddaa) – 1.74 (bets10) = Leicester City önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarına katılma hedefini haftalardır devam ettiriyor. Özellikle son haftalarda üst üste aldıkları galibiyetler ile bunu net bir şekilde gösterdiler. Tabi bunda göreve yeni gelen Brendan Rodgers’ın payı oldukça büyük. Geçtiğimiz hafta sonu Huddersfield deplasmanından 4-1’lk galibiyet ile ayrılan Leicester City, ligde oynadığı son 6 karşılaşmada 5 galibiyet alırken sadece 1 mağlubiyet yaşadı. Newcastle United maçı öncesinde uzun süredir sakatlıkları devam eden Albrighton ve Amartey dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Newcastle United ise geçtiğimiz hafta sonu mağlubiyet yaşayan takımlardan biriydi. St. James Park’da Crystal Palace’ı konuk eden Rafa Benitez’in öğrencileri rakibine 1-0 mağlup oldu ama maçın hakkının kesinlikle bu olmadığını söylemek gerekiyor. Maç boyunca üstün oynayan ve daha çok pozisyona giren taraf Newcastle United olmasına rağmen sahadan puansız ayrıldılar. Premier Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Newcastle United’ın küme düşme hattı ile arasında 7 puanlık fark bulunuyor. Leicester City, son haftalarda çok formda. Özellikle Vardy ve Maddison ikilisinin uyumu çok iyi. İç sahada Newcastle United’ı mağlup ederek galibiyet serilerini devam ettirirler.

Toplam İddaa Oranı: 3.13

Toplam Bets10 Oranı: 5.32

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …