Yenilikler
Anasayfa / 12 Ocak 2019 / Chelsea Newcastle United İddaa Tahmini 12.01.2019

Chelsea Newcastle United İddaa Tahmini 12.01.2019

İngiltere Premier Lig‘de Cumartesi gününü kapanış maçında Chelsea evinde, Newcsatle United ile karşılaşacak.

Chelsea bugün Newcastle United karşısında maçın net favorisi. İddaa oranlarını ele alırsak ev sahibi Chelsea galibiyetine 1.10, beraberlik tercihine 5.50, Newcastle United galibiyetine 10.00 oran veriyor.

Chelsea 3 Puan Peşinde

Chelsea, bu sezon zirve yarışından biraz uzak kaldı ama hala umutlarını sürdürüyorlar. Geçtiğimiz hafta içi Lig Kupası’nda Tottenham’a 1-0 kaybeden Chelsea, final şansını zora soktu. Premier Lig’de de son maçta Southampton ile golsüz berabere kalmışlardı. Lider Liverpool ile aralarında 14 puanlık bir fark var. Bugün iç sahada Newcastle United’ı konuk edecek olan Chelsea’de Morata ve Fabregas’ın durumları belirsiz.

Newcastle United 4 Maçtır Kazanamıyor

Newcastle United ise son haftalarda Premier Lig’de galibiyet almakta güçlük çekiyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu FA Cup 3. tur maçında da Blackburn Rovers ile 1-1 berabere kalarak tur şansını tekrar maçına taşıdılar. Ligde oynadıkları son 4 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Rafa Benitez’in öğrencileri küme düşme hattını sadece 2 puan üzerinde yer alıyor.

İddaa Tahmini

Chelsea maçın net favorisi. Stamford Bridge’de üst üste 2 kez hata yapacaklarını düşünmüyorum. Newcastle United karşısında rahat bir galibiyet alırlar.


İddaa Oranı: H1 / 1.40


Bets10 Oranı: H1 / 1.70

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir