Yenilikler
Anasayfa / 2 Ocak 2019 / Chelsea Southampton İddaa Tahmini 02.01.2019

Chelsea Southampton İddaa Tahmini 02.01.2019

İngiltere Premier Lig‘de zirve yarışından kopmak istemeyen Chelsea evinde, Southampton‘u konuk edecek.

Chelsea Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 1.15, beraberlik 4.80, Southampton kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Chelsea Galibiyet Peşinde

Chelsea, Wolverhampton karşısında yaşadığı mağlubiyetin ardından önce Watford’u deplasmanda 2-1, ardından ise yine deplasmanda Crystal Palace’ı 1-0’lık skor ile geçerek çıkışını sürdürdü. Özellikle Kante orta sahadaki dinamizminin yanında Chelsea’ye skor katkısı da vermeye devam ediyor. Bugün Southampton karşısında Fabregas, Giroud ve Odoi’nin forma giymeleri beklenmiyor.

Southampton Düşüşe Geçti

Southampton ise bildiğimiz gibi Hasenhüttl’ün göreve gelmesiyle birlikte iyi bir hava yakalamıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Manchester City’e 3-1 kaybederek üst üste 2. yenilgilerini aldılar. Özellikle Arsenal ve Huddersfield galibiyetleri ile moral bulan Southampton, tekrardan düşüşe geçti. Bugün Chelsea deplasmanında işleri oldukça zor. Chelsea karşısında orta sahadan Hojberg kırmızı kart cezalısı. Ryan Bertrand ve Sam Gallagher ise sakat olan isimler.

İddaa Tahmini

Chelsea’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Southampton karşısında iç sahada farklı kazanırlar.


İddaa Oranı: H1 / 1.45


Bets10 Oranı: H1 / 1.72

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir