Yenilikler
Anasayfa / 24 Aralık 2018 / Günün İddaa Kuponu 24.12.2018

Günün İddaa Kuponu 24.12.2018

24 Aralık Pazartesi günü için Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Antalyaspor – Fenerbahçe: 2.5 ALT / 1.70 (iddaa) – 2.05 (bets10) = Antalyaspor, geçtiğimiz hafta sonu Yeni Malatyaspor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bugün iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da cidd eksikler var. Diego Angelo, Celutska, Maicon ve Doğukan kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecek. Doukara ve Mevlüt Erdinç’in durumları ise belirsiz. Fenerbahçe adına geçtiğimiz hafta Erzurumspor maçı çok farklı geçmişti. İlk yarıda özlenen ikinci yarıda ise bu sezonun aynı Fenerbahçe’si vardı. İlk yarıyı 2-0 önde kapayan Sarı Lacivertliler ikinci yarıda çok vasat bir oyun sergileyerek mücadeleden 1 puan ile ayrıldı. Ersun Yanal yönetiminde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta içi Türkiye Kupası’nda Giresunspor’u 5-2 mağlup ederek alan Fenerbahçe’de Soldado’nun takıma dönmesi yüzleri güldürdü. Bugün Antalyaspor karşısında Jailson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Frey ise sakat.
Antalyaspor’da ciddi eksikler var. Taraf bahsinin zor olduğu mücadelede 2.5 gol altına yöneleceğim.

Akhisarspor – Konyaspor: 2.5 ALT / 1.50 (iddaa) – 1.77 (bets10) = Akhisarspor, geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de bu sezon küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan Cihat Arslan’ın öğrencileri 16 hafta sonunda topladığı 16 puan ile 16. sırada yer alıyor. Bugün iç sahada Konyaspor karşısında kazanıp devre arasına moralli girmek istiyorlar. Konyaspor ise Aykut Kocaman’ın göreve gelmesiyle birlikte daha derli toplu bir oyun sergilemeye başladı. Trabzonspor deplasmanına 75. dakikaya kadar çok iyi direndiler ama yaptırılan penaltı moralleri bozunca farklı bir yenilgi ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada Kasımpaşa’yı 3-2 ile geçen Konyaspor’da moraller yerinde . Akhisarspor maçı öncesinde savunmadan Fallou Diagne kart cezalısı. Uğur Demirok ve Selim Ay ise sakat olan isimler. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Ben az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

Altınordu – Giresunspor: MS 1 / 1.50 (iddaa) – 1.72 (bets10) = Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de son haftaların en dikkat çeken takımlarından biri haline geldi. Ligde oynadıkları son 10 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmeyen Hüseyin Eroğlu’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta Boluspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Bugün Giresunspor karşısında Mehmet Murat Uçar kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Giresunspor ise hafta içi bildiğimiz gibi Fenerbahçe’ye kendi sahasında farklı mağlup oldu ve Türkiye Kupası’na veda etti. Spor Toto 1. Lig’de de pek parlak bir görüntü çizemeyen Hüseyin Kalpar’in ekibi, geçtiğimiz hafta iç sahada Hatayspor’a 3-0 ile boyun eğmişti. Ligde oynadığı son 5 deplasman maçından da galibiyet çıkartamayan Giresunspor’un dış sahada etkisiz bir takım. Altınordu maçın favorisi. Giresunspor özellikle deplasman maçlarında çok etkisiz. Ev sahibinin bugün kazanmasını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.82

Toplam Bets10 Oranı: 6.24



yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir