Yenilikler
Anasayfa / 9 Aralık 2018 / Erzurumspor Yen Malatyaspor İddaa Tahmini 09.12.2018

Erzurumspor Yen Malatyaspor İddaa Tahmini 09.12.2018

Spor Toto Süper Lig‘de Pazar günü 3 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında Erzurumspor ile Yeni Malatyaspor karşılaşacak.

Erzurumspor ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Erzurumspor kazanır 1.85, beraberlik 2.90, Yeni Malatyaspor kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Erzurumspor İç Sahada Etkili

Erzurumspor, özellikle iç sahada oynadıkları karşılaşmalarda etkili sonuçlar almaya başladı. Taraftarın da desteğiyle haftalardır iç sahada çoğu takıma karşı etkili oluyorlar. Geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanında da dirençli bir oyun sergilediler ama rakibine 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de oynadığı son 4 iç saha maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Erzurumspor, 10 puan toplamayı başardı. Bugün maç öncesinde Khubulov ve Tshabala’nın sakatlıkları bulunuyor.

Yeni Malatyaspor’da 2 Önemli Eksik

Yeni Malatyaspor ise son 2 maçta 4 puan kaybederek 2. sıra için avantajını kaybetti. Kasımpaşa karşısında 3-0 mağlup olup, geçtiğimiz hafta sonu da Akhisarspor ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Şimdilik Süper Lig’de 6. sırada yer alan Erol Bulut’un öğrencileri, bugün kazandığı takdirde puanını 25 yapıp, 4. sıraya yerleşecek. Maç öncesinde golcü Boutaib ve orta saha Guilherme’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

İddaa Tahmini

Erzurumspor çok skor üretebilen bir takım değil. İç sahada son haftalarda savunma kurgusunu da sahaya iyi yansıtıyorlar. Bu sebeple az gollü bir maç bekliyorum. Terchihim 3 golün çıkmayacağı yönünde.

İddaa Oranı: 2.5 ALT / 1.45

Bets10 Oranı: 2.5 ALT / 1.69

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir