Yenilikler
Anasayfa / 29 Kasım 2018 / Günün İddaa Kuponu (12) 29.11.2018

Günün İddaa Kuponu (12) 29.11.2018

29 Kasım Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Gurupları kapsamında start alacak en güvendiğim 3 karşılaşmayı sizler için kupon haline getirdim.

Fenerbahçe – Dinamo Zagreb: Karşılıklı Gol Var / 1.55 (iddaa) – 1.78 (bets10) = Fenerbahçe özellikle derbilerde bu sezon tarihinde ilk kez bu kadar silik bir performans gösterdi. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor karşısında yokları oynayan Sarı Lacivertliler, rakibine 2-1 kaybetti ama mücadele daha farklı da bitebilirdi. Avrupa Ligi’nde 4 maç sonunda 7 puan toplayan Fenerbahçe, bugün Dinamo Zagreb karşısında kazandığı takdirde büyük bir avantaj yakalayacak. Spartak Trnava eğer puan kaybedip Fenerbahçe 3 puan alırsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Dinamo Zagreb ise grubun en güçlü takımı olarak göze çarpıyor. Kadro kalitesi olarak olmasa da sergiledikleri futbol anlamında en diri ve en dikkat çekici takımılar. 4 maç sonunda 12 puan toplayan Hırvat temsilcisi, grubun ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe’yi 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Fenerbahçe’nin oynadığı futbol hiçbir şekilde güven vermiyor. Anderlecht karşısında alınan galibiyette biraz da şansın yardımı vardı. Dinamo Zagreb bugün skor üretecektir. Hem Fenerbahçe hem de Dinamo Zagreb’den gol bekliyorum.

Chelsea – PAOK: H1 / 1.50 (iddaa) – 1.83 (bets10) = UEFA Avrupa Ligi L Gurubu 5. maçları kapsamında Chelsea ile PAOK, 29 Kasım Perşembe akşamı 3 puan mücadelesi verecek. Geçen hafta Avrupa’nın 5 büyük liginde yer alıp, tüm kulvarlarda yoluna namağlup devam eden tek takım olarak sahaya çıkan Chelsea, bu unvanı İngiltere Premier Ligi kapsamında çıktığı Tottenham deplasmanında kaybetti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise çıktığı 4 maçı da kazanan ev sahibi, üst turu garantiledi ancak liderliği garantilemesi için en az 1 puana ihtiyacı var. PAOK, UEFA Avrupa Ligi L Gurubunda 4 maç sonunda 3 puana sahip olan ekip, ilk sınavını Chelsea karşısında verirken iç sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 2. maçta ise BATE Borisov’u mağlup etmeyi başaran PAOK, favori olarak çıktığı 3. maçta Mol Vidi’ye iç sahada mağlup oldu ve üst tur şansını zora soktu. Son maç ise Mol Vidi ile deplasmanda karşılaşan PAOK, tekrar 1-0 mağlup oldu ve 3 puanda kaldı. Chelsea iç sahada farklı kazanacak kadro potansiyeline ve performansa sahip.

Frankfurt – Marsilya: MS 1 / 1.55 (iddaa) – 1.76 (bets10) = UEFA Avrupa Ligi H Gurubu 5. maçlar kapsamında 29 Kasım Perşembe akşamı Frankfurt ile Marsilya, 3 puan mücadelesi verecek. Almanya Bundesliga’nın ilk haftalarında puan kayıpları yaşamasına rağmen çabuk toparlanan ve son 7 haftayı namağlup geçiren ev sahibi, liderin 7 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Bu başarısını UEFA Avrupa Ligi Guruplarına da yansıtmayı başaran Adi Hütter ve öğrencileri, 4 maç sonunda 4 galibiyetle 12 puan topladı. 4 hafta sonunda 11 gol atma başarısı gösteren Frankfurt kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Fransa Ligue 1’in son 5 haftası inişli çıkışlı bir grafik ile geçiren Marsilya, 5 maç sonunda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi Guruplarında ise 4 maça çıkan ekip, sadece Apollon deplasmanından 1 puan çıkarırken geri kalan maçların tamamını kaybetti. Frankfurt deplasmanda 10 kişi mağlup ettiği rakibi karşısında iç saha avantajı ile rahat kazanacak ve liderliğini ilan edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.60

Toplam Bets10 Oranı: 5.73

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir