Yenilikler
Anasayfa / 8 Kasım 2018 / Günün İddaa Kuponu (5) 08.11.2018

Günün İddaa Kuponu (5) 08.11.2018

8 Kasım Perşembe günü için hazırladığım günün iddaa kuponu. Kazanmanız dileğiyle.

BATE Borisov – Chelsea: Karşılıklı Gol Var / 1.60 (iddaa) – 1.98 (bets10) = UEFA Avrupa Ligi L Gurubunda 3 puanla son sırada yer alan BATE Borisov ile 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Chelsea, 8 Kasım Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Belarus Ligi’nde bitime 3 hafta kala liderlik koltuğunda oturan BATE Borisov, en yakın rakibine 14 puan fark elde etti ve şampiyonluğunu ilan etti. Harikulade bir sezonu geride bırakan ev sahibi, ligdeki başarılı futbolunu Avrupa sahnesine yansıtmayı başaramadı ve L Gurubunda 3 karşılaşma sonunda 3 puanla son sıraya yerleşti. İngiltere Premier Ligi’nde çıktığı 11 karşılaşmadan 27 puan toplayan Chelsea, ligde namağlup yoluna devam ediyor. Maurizio Sarri önderliğinde bu sezon henüz mağlup olmayan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi Guruplarında ise çıktığı 3 maçı da kazandı. Gurubun ve turnuvanın favorisi haline gelen Chelsea, Belarus deplasmanında hata yapmaz. Karşılaşmanın favorisi Chelsea, ancak açılan düşük oran sebebiyle iki tarafında karşılaşmada skor üreteceği karşılıklı gol var seçeneğini öneriyorum.

Slavia Prag – Kopenhag: Karşılıklı Gol Var / 1.60 (iddaa) – 1.94 (bets10) = UEFA Avrupa Ligi C Gurubunda 8 Kasım Perşembe günü Slavia Prag ile Kopenhag, Eden Arena Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Çek Cumhuriyeti temsilcisi Slavia Prag, kendi liginde 14 hafta sonunda 11 galibiyet, 2 mağlubiyetle oynayan ekip liderliği ele almayı başardı. Avrupa Ligi Gurup maçlarında ise 180 dakika sonunda 3 puan toplayan konuk ekip Bordeaux karşısında kazanırken 2. maç Zenit’e mağlup oldu. Son hafta ise Kopenhag karşısında deplasmanda çıkan ev sahibi, zorda olsa sahadan 3 puanla ayrıldı ve üst tura çıkmak adına önemli bir adım attı. UEFA Avrupa Ligi Ön Elemelerinde 4 turu geride bırakarak adını guruplara yazdırmayı başaran Kopenhag, guruplarda ise 270 dakikadan 4 puan topladı. Son hafta en yakın rakibi Slavia Prag ile iç sahada karşılaşan ve 1-0 mağlup olan konuk ekip, 3. sıraya geriledi ve rakibinin altıda kaldı. Taraf bahsinin güç olduğu bu karşılaşmada iki tarafında skor üreteceğini düşünüyorum.

Fenerbahçe – Anderlecht: MS 1 / 1.80 (iddaa) – 2.05 (bets10) = Fenerbahçe’de hala hoca belirsizliği devam ediyor. Cocu’nun görevden alınmasının ardından takımın başında yardımcı hoca Erwin Koeman yer alıyor. İlk maçına Galatasaray karşısında çıkan Koeman’ın Fenerbahçesi, derbiden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Hatta galibiyeti kaçırdı desek yanlış olmaz. Avrupa Ligi grubunda ise 2. sırada yer alan temsilcimiz Fenerbahçe, bugün Anderlecht karşısında kazandığı takdirde gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakalayacak. Maç öncesinde Soldado ve Mehmet Topal’ın kadroda olmadıklarını belirtelim. Anderlecht ise grupta 3. sırada bulunuyor. Grupta oynadıkları son maçta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalmışlardı. 2-0 önde olmalarına rağmen skoru koruyamadılar ve sahadan 1 puan ile ayrıldılar. Hafta sonu ise Belçika Ligi’nde Waasland deplasmanında 10 kişi kalmalarına rağmen rakibini 2-1 mağlup eden Anderlecht, 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Maç öncesinde Adrien Trebel’in sakatlığı bulunuyor. Temsilcimiz Fenerbahçe bugün Anderlecht karşısında maçın favorisi. Eğer kazanırlarsa büyük bir avantaj yakalayacaklar. Fenerbahçe’nin taraftarı önünde hata yapacağını düşünmüyorum.

Akhisarspor – Sevilla: H2 / 1.35 (iddaa) – 1.72 (bets10) = Akhisarspor’da sorunlar bir türlü bitmiyor. Süper Lig’de son 2 haftada 4 puan alarak biraz olsun toparlanma sinyalleri verdiler ama hafta içi yaşanan sakatlık krizi tüm moralleri bozdu. Savunmanın önemli isimlerinden biri olan Mustafa yumlu sezonu kapattı. Grupta oynadığı son maçta Sevilla’ya 6-0 gibi farklı bir skor ile kaybeden Akhisarspor’da bugün Serginho, Dany Nouenkeu, Mustafa Yumlu ve Larsson kadroda yer almıyor. Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Real Sociedad deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrılarak 1 puana razı oldu. Avrupa Ligi’nde ise grupta 3 maç sonunda 6 puan toplayarak lider konumda yer alıyorlar. Grupta oynadıkları son maçta Akhisarspor’u 6-0 ile geçmeyi başararak rahat bir galibiyet aldılar. Bugün de Akhisarspor karşısında maçın net favorisiler. Maç öncesinde Ben Yedder ve Kjaer sakat olan isimler. Andre Silva’nın durumu ise belirsiz. Akhisarspor’un bugün Sevilla karşısında puan alması oldukça zor. Sevilla’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. En az 2 fark ile kazanırlar.

Toplam İddaa Oranı: 6.22

Toplam Bets10 Oranı: 13.54

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir