Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu 02.10.2018

Günün İddaa Kuponu 02.10.2018

2 Ekim  Salı günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Roma – Viktoria Plzen: MS 1 / 1.20 (iddaa) – 1.36 (bets10) = Roma, grubun ilk maçında Real Madrid deplasmanında farklı bir yenilgi almıştı. Rakibine 3-0 ile boyun eğen Eusebio’nun öğrencileri bu sezo İtalya Serie A’ya da oldukça kötü başladı derken son 2 maçta alınan 2 galibiyet ile biraz olsun nefes aldılar. Önce Frosinone’’yi 4-0, ardından ise geçtiğimiz hafta sonu Lazio’yu 3-1 ile geçerek moral buldular. Bugün Viktoria Plzen karşısında da maçın favorisiler. Viktoria Plzen ise grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında CSKA Moskova karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen Vlasic’i tutamayınca 1 puana razı oldular. Açıkçası Çekya ekibi gruba 3 puan ile başlamaya çok yakındı. Ligde de geçtiğimiz hafta Sparta Prag’ı 1-0 ile geçerek, Slavia Prag ile liderliği paylaşıyorlar. Roma’da biraz olsun sular duruldu. Ligde son 2 maçta kazanarak moral buldular. Bugün de Viktoria Plzen’i geçerek grupta ilk 3 puanını alırlar.

Hoffenheim – Manchester City: H2/ 1.55 (iddaa) – 1.94 (bets10) = Hoffenheim, grubun ilk maçında Shakhtar Donetsk deplasmanından 1 puan ile dönerek gruba iyi bir başlangıç yapmıştı. En azından Lyon ve Manchester City’nin ardından 3.’lük yarışı için Shahtar Donetske’e karşı avantaj elde ettiler. Bundesliga’da ise pek iyi gitmiyorlar. 6 hafta sonunda sadece 7 puan toplayabildiler ve üst sıralardan uzak kaldılar. Manchester City adına ise bu sezon Şampiyonlar Ligi kabus dolu başladı. Grubun favorisi olarak gösterilen Guardiola’nın öğrencileri, ilk maçta iç sahada Lyon’a 2-1 kaybetti. Premier Lig’de ise hafta sonu Brighton’u 2-0 ile geçip moral buldular. Hoffenheim maçı öncesinde Claudio Bravo ve Kevin De Bruyne’nin sakatlıkları bulunuyor. Manchester City ilk maçta sürpriz bir yenilgi aldı. Aynı sürprizin tekrardan yaşanacağını düşünmüyorum. Hoffenheim karşısında farklı kazanırlar.

CSKA Moskova – Real Madrid: MS 2/ 1.25 (iddaa) – 1.61 (bets10) = CSKA Moskova, grubun ilk maçında Viktoria Plzen deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile ayrılıp Şampiyonlar Ligi’ne 1 puan ile başlamıştı. Plzen karşısında Nikola Vlasic, tek başına 1 puanı getirdi desek yeridir. 2-0 geriye düştükleri maçta 1 gol ve 1 asistlik performans ile oynayan Hırvat futbolcu, Spartak Moskova karşısında da takımına beraberlik golünü getiren isimdi. Rusya Ligi’nde ise geçen hafta Orenburg’u tek golle geçen CSKA Moskova, ligde de 16 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Real Madrid ise Şampiyonlar Ligi G Grubunun favorisi olarak gösteriliyordu. Grubun ilk maçında Roma’yı rahat bir futbol ile 3-0 mağlup edip 3 puan almayı başardılar. Büyük bir aksilik olmaz ise Lopetegui’nin öğrencilerinin gruptan lider olarak çıkması bekleniyor. Hafta sonu ise ligde Atletico Madrid ile golsüz berabere kalan Real Madrid, son 2 lig maçında 4 puan kaybetti. CSKA Moskova maçı öncesinde Isco’nun oynaması beklenmiyor. Real Madrid maçın net favorisi. CSKA Moskova zor bir deplasman ama ben Real Madrid’in tecrübesi ile kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.32

Toplam Bets10 Oranı: 4.24

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir