Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (9) 29.09.2018

Günün İddaa Kuponu (9) 29.09.2018

29 Eylül Cumartesi günü start alacak 4 Almanya Bundesliga Ligi mücadelesini sizler için kupon haline getirdi. Hafta sonu kazanmanız dileğiyle.

Schalke 04 – Mainz: 2.5 ÜST / 1.70 (iddaa) – 2.00 (bets10) = Almanya Bundesliga Ligi’nin 6. haftasında 29 Eylül Cumartesi günü Schalke 04 ile Mainz, Veltins Arena Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Schalke 04, Domenico Tedesco önderliğinde çıktığı ilk 5 haftayı mağlup tamamladı. Ligde henüz puanı bulunmayan Schalke 04 son sıraya kadar geriledi. Geçen sezon  ki etkili futbolundan oldukça uzak kalan ekipte haftalar ilerledikçe mağlubiyetlerin sorumlusu olarak teknik adam Domenico Tedesco görülmeye başladı. Tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atan Schalke 04, iç shada puan kaybetmeye devam ederse ilk iş teknik adamın bileti kesilecektir. Almanya Bundesliga Ligi’nde ilk 5 haftayı tek mağlubiyetle geçiren Mainz, topladığı 8 puanla 7. sıraya yerleşti. Bu sezon Stuttgart ve Augsburg karşısında kazanan konuk ekip, Wolfsburg ve Nürnberg karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Ligin tek mağlubiyetini Leverkusen deplasmanında alan Mainz, kolay mağlup olmayan görüntüsü ile ilk haftalardan üst sıralara tırmanmayı başardı. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan ve ilk 5 haftanın en kötü performansını sergileyen Schalke karşısına çıkacak olan Sandro Schwarz ve öğrencileri, galibiyete zorlansa da gol atma başarısı gösterecektir. Bu zorlu mücadelede iki tarafında galibiyet adına gol bulacağını ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Hoffenheim – Leipzig: 2.5 ÜST / 1.30 (iddaa) – 1.48 (bets10) = Almanya Bundesliga Ligi’nde 7. puanla 9. sırada bulunan Hoffenheim, 29 Eylül Cumartesi günü sahasında 8 puanla 8. sırada bulunan Leipzig ile 3 puan mücadelesi verecek. Almanya Bundesliga Ligi’ne 5 hafta sonunda topladığı 7 puanla devam eden Hoffenheim, ligde sadece Freiburg ve Hannover 96 karşısında kazanırken, geri kalan 3 haftada 8 puan kaybetti. Son hafta Hannover 96 deplasmanında galibiyete uzanmayı başaran Julian Nagelsmann ve öğrencileri, iç sahada 4, deplasmanda 3 puan topladı. Çıktığı 5 karşılaşmanın 4’ü 2.5 üst seçeneği ile sonuçlanırken ev sahibi, kalesini gole kapatmakta zorlandı. Leipzig, Almanya Bundesliga Ligi kapsamında çıktığı ilk maçtan ağır bir yenilgi ile ayrıldı. Dortmund karşısında sahadan 4-1 mağlup ayrılan Leipzig, ilk yarı kalesinde 3 gol gördü. Son derece etkisiz bir futbol ortaya koyan Ralf Rangnick ve öğrencileri, 2. hafta lige yeni yükselen Düsseldorf ile iç sahada 1-1 berabere kalarak dibe vurdu diyebiliriz. Ligde bol gollü karşılaşmalara imza atan iki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Wolfsburg – Mönchengladbach: Karşılıklı Gol Var / 1.35 (iddaa) – 1.61 (bets10) = Almanya Bundesliga Ligi 6. hafta kapsamında 29 Eylül Cumartesi günü Wolfsburg sahasında Mönchengladbach ile 3 puan mücadelesi verecek. Geçen sezon kulüp tarihinin en kötü Almanya Bundesliga Ligi sezonunu geçiren Wolfsburg, lige şans eseri tutundu diyebiliriz. Bu kötü gidişata 2018/2019 sezonunda son veren ev sahibi, ilk 2 haftayı Schalke ve Leverkusen galibiyetleriyle geçirdi. İlk puan kaybını 3. hafta Hertha Berlin beraberliği ile alan ev sahibi, bu süreçten sonraki 2 haftadan sadece 1 puan alabildi. 2018/2019 sezonunu taraftarı önünde açan Mönchengladbach, Leverkusen’i 2–0 mağlup etmeyi başararak son 5 iç saha maçından namağlup ayrıldı. Bu seriyi son 2 saha maçını da kazanarak 7’e çıkaran ekip, ligde yoluna tek mağlubiyetle devam ediyor. Sadece Hertha Berlin ve Augsburg deplasmanlarında puan kaybeden Mönchengladbach, 10 puanla ligin 5. sırasında yer alıyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu karşılaşmada iki takımında galibiyet adına gol bulacağını düşünüyorum. 

Nürnberg – Düsseldorf: MS 1 / 1.85 (iddaa) – 2.15 (bets10) = Almanya Bundesliga Ligi 6. haftasında 29 Eylül Cumartesi günü Nürnberg, Max-Morlock Stadı’nda Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya gelecek. Nürnberg ligdeki ilk galibiyetini 2. hafta önce aldı. Geçen sezon Almanya 2. Bundesliga Ligi’nde mücadele veren ekip, sezonu 2. sırada tamamlayarak üst lige adını yazdırdı. Lig kapsamında ilk 5 haftayı 2 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 galibiyetle geçiren ev sahibi, sezonun ilk galibiyetini Hannover 96 karşısında aldı. Maçın son bölümlerinde etkinliğini arttıran Nürnberg, zorda olsa kazanan taraf oldu. Ancak son hafta rakip Dortmund karşısına çıkan Michael Köllner ve öğrencileri, ligin en farklı mağlubiyetini alırken kalesinde tam 7 gol gördü. Almanya 2. Ligi’ni şampiyon tamamlayarak Bundesliga’ya yükselen Fortuna Düsseldorf, sezonu 9 mağlubiyetle kapatırken geri kalan 25 karşılaşmadan 63 puan topladı ve sezon sonunda şampiyon oldu. Yeni sezonda Bundesliga için mücadele etme şansı bulan konuk ekip ilk sınavını Augsburg karşısında 2-1 mağlup tamamladı. 2. hafta ise Leipzig beraberliği ile yetinen Düsseldorf, 180 dakikayı sadece 1 puan tamamladı. Lige yeni yükselen ve ilk 5 hafta sergilediği performansla güven vermeyen iki takımın mücadelesinde ev sahibinin iç saha avantajı ile kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.51

Toplam Bets10 Oranı: 10.24

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir