Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Sevilla Sigma Olouc İddaa Tahmini 30.08.2018

Sevilla Sigma Olouc İddaa Tahmini 30.08.2018

UEFA Avrupa Ligi Play Off turu rövanş maçında Sevilla evinde, Sigma Olouc‘u konuk edecek. İlk maçta  Sevilla rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.

SevillaSigma Olouc arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 1.16, beraberlik 7.90, Sigma Olouc kazanır ise 18.00 olarak açıklanmış.

Sevilla Zorlandı

Sevilla’nın ilk maçta rahat bir galibiyet alması bekleniyordu. Sigma Olouc deplasmanında ilk maçta sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldılar ama galibiyette zorlandıklarını söyleyebiliriz. Öne geçtikleri golü Pablo Sarabia’nın ayağından 84. dakikada buldular. Bu golle de tur kapısını araladıklarını söyleyebiliriz. Hafta sonu La Liga’da ise Villarreal ile golsüz berabere kaldılar.

Sigma Olouc İçin Yolun Sonu

Sigma Olouc ilk maçta iyi bir mücadele örneği göstredi. Hemen hemen Sevilla ile başa baş bir oyun sergilediler ama arada kalite farkı olunca böylesine mağlubiyetlerde kaçınılmaz oluyor. Hafta sonu Çek Cumhuriyeti Ligi’nde Jablonec deplasmanında 3-0 mağlup olan Sigma Olouc, bu sezon ligde sadece 1 galibiyet alabildi. Sevilla karşısında da sürpriz yapma ihtimalleri zor gözüküyor.

İddaa Tahmini

Sevilla’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. İç sahada farklı kazanarak handikabı aşarlar.

İddaa Oranı: MS 1 (-2) / 1.90

Bets10 Oranı: MS 1 (-2) / 2.32

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Lorient İddaa Tahmini 03.05.2024

İddaa fikstüründe 3 Mayıs Cuma akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 32. hafta mücadelesinde, Lens …

Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Leipzig İddaa Tahmini 03.05.2024

3 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir