Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (4) 28.08.2018

Günün İddaa Kuponu (4) 28.08.2018

Herkese merhaba. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

AFC Wimbledon – West Ham: MS 2 / 1.50 (iddaa) – 1.65 (bets10) = AFC Wimbledon adına İngiltere Lig Kupası serüveni 1. turda Portsmouth maçı ile başladı. Rakibini deplasmanda 2-1 ile geçen AFC Wimbledon bir üst tura yükselerek 2. turda Premier Lig ekibi West Ham United’ın rakibi oldu. İngiltere One League’de boy gösteren Neal Ardley’in öğrencileri West Ham’a nazaran 2 alt ligde bulunuyor. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyet alabilen AFC Wimbledon, geçtiğimiz hafta sonu Sunderland karşısında öne geçmesine rağmen ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. West Ham United bildiğimiz gibi transfer sezonunda oldukça önemli isimleri kadrosun kattı. Premier Lig’e iyi bir giriş yapmaları beklenirken oynadıkları 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldılar ve ilk 3 hafta sonunda Premier Lig’de tek puansız takım ünvanını elinde bulunduran Pellegrinin’nin öğrencileri ligde son sırada yer alıyor. Moral bulmaları için en azından İngiltere Lig Kupası’nda Wimbledon engelini geçmeleri gerekiyor. West Ham’ın kazanmaya ihtiyacı var. Wimbledon karşısında turun favorisiler. Pellegrini ve öğrencilerine güveniyorum.

Fulham – Exeter City: MS 1 / 1.25 (iddaa) – 1.33 (bets10) = Fulham, bildiğimiz gibi bu sezon Premier Lig’de boy gösteriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Burnley’i 4-2 ile geçerek sezonun ilk galibiyetini aldılar. Golcü Mitrovic’in önderliğinde kazanmayı başaran Fulham, bugün İngiltere Lig Kupası’nda Exeter City karşısında maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Son maçta hücum anlamında çok iyi işler çıkartan Fulham, Burnley kalesine tam 25 şut girişiminde bulundu. Exeter City bir önceki turda Ipswich Town ile karşı karşıya gelmiş ve normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucunda 4-2 kazanmayı başaran Exeter City, bir üst tura yükselerek Fulham’ın rakibi olmuştu. İngiltere Two League’de mücadele eden Exeter City’nin bugün sürpriz yapma oranı oldukça düşük. Fulham, hafta sonu sergilediği performansın yarısını Exeter City karşısında gösterirse rahat bir galibiyet alır. Bunu sergileyecek kalite ve güçleri de fazlasıyla var. Ev sahibi kazanarak 3. tura yükselir.

Stoke City – Huddersfield: 2.5 ALT / 1.55 (iddaa) – 1.77 (bets10) = 2017-2018 sezonunda Premier Lig’e veda eden Stoke City, bu sezon Championship’te zor günler geçiriyor. İlk 4 haftada galibiyet alamayan Stoke City, sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta sonu Hull City karşısında aldı. Ancak takımın önemli isimlerinden biri olan N’Diaye’yi Galatasaray’a kiraladılar. Kadrolarında Joe Allen, Benik Afobe, Bojan Krkic, Berahino ve Crouch gibi önemli isimleri barındıran Stoke City’nin bu şekilde vasat bir performans göstermemesi gerekiyor. Huddersfield’ta sezona kötü başlayan takımlardan biri. Ancak Premier Lig ve Championship kesinlikle denk bir lig değil. Bu açıdan düşünürsek Huddersfield’ın başlangıcı daha kabul edilebilir. Geçtiğimiz hafta sonu Cardiff City ile golsüz berabere kaldılar. Cardiff City maçında kırmızı kart gören Jonathan Hogg kadroda olmayacak. İki takımda gol sorunu yaşayan takımlardan biri. Huddersfield bu sezon sadece 1 gol bulabildi. Hücumda vasatlar. Az gollü bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

Toplam İddaa Oranı: 2.90

Toplam Bets10 Oranı: 3.88

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir