Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (3) 27.08.2018

Günün İddaa Kuponu (3) 27.08.2018

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Manchester United – Tottenham: KGVAR / 1.45 (iddaa) – 1.77 (bets10) = Manchester United adına yine zor bir sezon geçecek gibi duruyor. Ligin ilk haftasında Leicester City’i zar zor 2-1 mağlup eden Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz hafta Brighton deplasmanında 3-2 mağlup oldu ve sezonun ilk yenilgisini aldı. Özellikle savunmadan çıkarken yapılan hatalar Mourinho ve öğrencilerine pahalıya patladı. Bugün Tottenham karşısında Dalot, Matic, Rojo ve Valencia’nın forma giymeleri beklenmiyor. Tottenham ise sezona iyi başladı. Ligin ilk haftasında Newcastle United deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönen Tottenham, geçtiğimiz hafta ise Fulham’ı içerde 3-1 ile geçerek 2’de 2 yaptı. Golcü Hary Kane ise Ağustos ayındaki şanssızlığını kırarak gollerle tanıştı. Manchester United maçı öncesinde Son ve Wanyama’nın oynamaları beklenmiyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Mourinho ve öğrencileri hiç güven vermiyor. 2 haftada kalesinde 4 gol gören Manchester United bugünde kalesini gole kapatamaz. Karşılıklı goller bekliyorum.

Athletic Bilbao – Huesca: KGVAR  / 1.60 (iddaa) – 1.95 (bets10) = Athletic Bilbao, sezon öncesinde müthiş bir hazırlık dönemi geçirdi. La Liga’da da ilk hafta sezona galibiyet ile başladılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Leganes’i 2-1 ile geçen Bask ekibi, bu hafta da iç sahada oynayacak. Bu kez rakip, ligin yeni takımlarından biri olan Huesca. Geçen hafta Muniain 90. dakikada attığı golle Bilbao’ya galibiyeti getirmişti. Huesca maçı öncesinde sakatlığı bulunan Aduritz’in forma giymesi beklenmiyor. Huesca, bildiğimiz gibi bu sezon La Liga’nın yeni takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir sonuca imza atarak Eibar deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. 3 yıl önce İspanya 4. Ligi’nde forma giyen Alex Gallar, bu sezon ilk La Liga maçında 2 golle Huesca’ya galibiyeti getirdi. Athletic Bilbao maçı öncesinde Carlos Akapo, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Geçen haftanın kazanan iki takımı karşı karşıya gelecek. Huesca 3. bölgede Eibar karşısında çok etkiliydi. Bugün de Bilbao karşısında skor üretebilirler. Karşılıklı goller bekliyorum.

Levante – Celta Vigo: KGVAR  / 1.55 (iddaa) – 1.69 (bets10) = Levante, geçen haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza atarak Real Betis’i deplasmanda 3-0 mağlup ederek sezonu galibiyet ile açtı. Real Betis karşısında alınan 3-0’lık galibiyette Jose Luis Morales’in büyük payı olduğunu söyleyebiliriz. Celta Vigo maçı öncesinde Moses Simon ve Sadiku’nun forma giymeleri beklenmiyor. Celta Vigo’nun sezonu galibiyet ile açması bekleniyordu ama beklenilen olmadı ve ligin ilk haftasında Espanyol ile 1-1 berabere kaldılar. Maxi Gomez ve Aspas ikilisi hücumda etkisiz kalınca Celta Vigo vasatı aşamadı. Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu Espanyol karşısında forma giymezken, Emre Mor ise 52. dakikada oyuna dahil oldu. Levante maçı öncesinde David Junca’nın sakatlığı bulunuyor. Levante ilk hafta hücumda çok etkiliydi. Neredeyse girdikleri tüm pozisyonları gole çevirdiler. Celta Vigo’da dış sahada skor üreten bir takım. Gollü bir maç olabilir.

Toplam İddaa Oranı: 3.59

Toplam Bets10 Oranı: 5.83

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir