Yenilikler
Anasayfa / Dynamo Kiev / Dynamo Kiev Slavia Prag İddaa Tahmini 14.08.2018

Dynamo Kiev Slavia Prag İddaa Tahmini 14.08.2018

Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri
Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçında Dynamo Kiev evinde, Slavia Prag‘ı ağırlayacak. İlk maç 1-1’lik eşitlik ile sonuçlanmıştı.

Dynamo KievSlavia Prag arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Dynamo Kiev kazanır 1.65, beraberlik 3.10, Slavia Prag kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Dynamo Kiev Avantajlı

Dynamo Kiev, ilk maçta oyun anlamında çok etkisizdi. Özellikle ilk yarıda Slavia Prag karşısında kalelerinde çok pozisyon vermelerine rağmen gol yemediler. Maçın 81. dakikasında Verbic’in ilginç golüyle öne geçen Dynamo Kiev, maçın uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı ve avantajı eline geçirdi. Bugün Dynamo Kiev alacağı her türlü galibiyet ve 0-0’lık beraberlikte bir üst tura yükselen taraf olacak.

Slavia Prag Şanssızdı

Slavia Prag ilk maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ama maçın hakkının kesinlikle 1-1’lik beraberlik olmadığını söylemek gerekiyor. Sağlı sollu ataklarla ilk yarıda Dynamo Kiev’i kendi sahalarına hapsetmelerine rağmen bir türlü golü bulamayan Slavia Prag, avantajı rakibine vermiş durumda. Bugün turu geçebilmeleri için 0-0 ve 1-1’in dışında beraberlik ya da Dynamo Kiev karşısında galibiyet almaları gerekiyor.

İddaa Tahmini

Dynamo Kiev’in ilk maçta aldığı skor tur için yetiyor. Bu sebeple temkinli bir oyun sergileyebilirler ve Slavia Prag’ın da bu deplasmanda kolay kolay skor üretmesi zor gözüküyor. Bu sebeple tercihim maçın az gollü geçeceğinden yana.

İddaa Oranı: 2.5 ALT / 1.40

Bets10 Oranı: 2.5 ALT / 1.62

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir