Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (4) 9.08.2018

Günün İddaa Kuponu (4) 9.08.2018

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Başakşehir – Burnley: KGVAR / 1.60 (iddaa) 2.03 (bets10) = Temsilcimiz Medipol Başakşehir, sezonun ilk resmi maçına Burnley karşısında çıkıyor. Abdullah Avcı ve öğrencileri, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’de sezonu 4. sırada bitirmiş ve Avrupa Ligi Elemelerine katılmaya hak kazanmıştı. Abdullah Avcı’nın Burnley maçı kadrosuna Mossoro, Arda Turan ve Tunay Torun’u dahil etmediğini belirtelim. Hazırlık kampında oynadığı 6 maçta 2 galibiyet alabilen Başakşehir’de Köln’den transfer edilen Milos Jojic’in ilk 11’de başlaması bekleniyor. Burnley ise bir önceki turda İskoçya ekibi Aberdeen ile karşı karşıya gelmiş ve rakibi ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Sean Dyche’nin öğrencileri, rövanş maçında rakibini 3-1 ile geçip adını bir üst tura yazdırmış ve temsilcimiz Başakşehir’in rakibi olmuştu. Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de müthiş bir sezon geçiren Burnley, kolay rakip değil. Her ne kadar 51 yıl sonra Avrupa Kupalarında mücadele etseler de kadro kaliteleri oldukça iyi. Transfer döneminde Matej Vydra, Ben Gibson ve Manchester City’den kaleci Joe Hart’ı kadrosuna katan Burnley’de, Dean Marney ve Scott Arfield takımdan ayrıldı. Temsilcimiz Başakşehir, Burnley’e nazaran Avrupa Kupalarında daha tecrübeli ama sezon başında takımlarımız adapte olmakta zorluk çekebiliyor. Burnley, golcü kimliği olan bir takım. Bu sebeple Başakşehir karşısında gol bulabileceklerini düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı bir maç olabilir.

Cork City – Rosenborg: KGVAR / 1.55 (iddaa) 2.11 (bets10) = Cork City, sezona Şampiyonlar Ligi parolası ile başlamıştı ama işler pek yolunda gitmedi. Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme turunda Legia Warszawa ile karşı karşıya gelen Cork City, rakibine 1-0 ve 3-0’lık skorlar ile elendi ve yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek. İrlanda Ligi’nde şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olan Cork City, geçtiğimiz hafta Waterford deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Rosenborg’ta tıpkı Cork City gibi aynı senaryoyu yaşadı. İlk önce Şampiyonlar Ligi’nde İzlanda ekibi Valur ile karşılaşıp rakibini elemeyi başardılar ve bir üst tura yükseldiler. Ancak bir üst turda rakip Celtic olunca Şampiyonlar Ligi serüveni Rosenborg için sona ermiş oldu. Norveç Ligi’nde de ikinci yarı geçtiğimiz hafta start alırken Rosenborg, Ranheim deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak sezonun ikinci yarısına galibiyet ile başladı. Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda hücumda oldukça üretken. Karşılıklı goller izleyebiliriz.

Hibernian – Molde: KGVAR / 1.45 (iddaa) 1.80 (bets10) = İskoçya temsilcisi Hibernian, sezonu erken açan takımlardan biri. Avrupa Ligi macerası bu sezon Hibernian adına oldukça erken başladı. 1. Ön Eleme turunda Faroe Adaları ekibi olan Runavik’i elemeyi başaran Hibernian, 2. Ön Eleme turunda ise Yunanistan temsilcisi Asteras’ı elemeyi başararak sürprize imza attı. Bugün 3. Ön Eleme turunda ise rakip Molde. İskoçya Ligi’nde yeni sezon heyecanı geçtiğimiz hafta start alırken Hibernian, ligin ilk maçında Mottherwell’i 3-0 ile geçip sezona galibiyet ile başladı. Norveç temsilcisi Molde ise yoluna hem Norveç Ligi’nde hem de Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Tıpkı Hibernian gibi Avrupa Ligi’ne 1. Ön Eleme turundan katılan Molde, ilk turda Glenavon’u, 2. Ön Eleme turunda ise Arnavutluk temsilcisi FK Laçi’yi elemeyi başararak 3. tura adını yazdırmıştı. Norveç Eliteserien’de geçtiğimiz hafta Lilleström deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılan Molde, son 5 remi karşılaşmada sadece 1 kez kaybetti. Hem Hibernian hem de Molde skor anlamında sıkıntı yaşamayan ekipler. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda skor üretecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.59

Toplam Bets10 Oranı: 7.70

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir