Yenilikler

Sevilla Barcelona İspanya Süper Kupa Maçı Yorumu İddaa Tahmini (14.08.16))

İspanya’da Süper Kupa heyecanı 14 Ağustos gecesi oynanacak. Lig şampiyonu Barcelona ile kupa şampiyonu Sevilla birbirleriyle oynayacak. Sevilla tam manasıyla kupaların takımı. Uefa Avrupa ligi, Lig kupası, Süper kupa gibi organizasyonlarda hep finalde gördüğümüz bir ekip.

Sevilla kısa bir süre önce Real Madrid ile Uefa Süper Kupa’sında karşılaştı. Bu hafta ise kendi liglerinin Süper kupasında bir başka İspanyol Barcelona ile kapışacaklar. Geçen sene de Sevilla, bu kupanın sahibi olmak için Barcelona ile maç yapmıştı. O maçı Sevilla 5-4 kaybetmişti, ama maç içindeki hikaye inanılmazdı. Bu istikrar, Sevilla adına gerçekten takdir edilmesi gereken bir başarı. Sevilla takımı bunu adeta bir gelenek haline getirmiş durumda. Takımın teknik direktörü Psg’nin yolunu tuttu. Fakat Sevilla yine de başarılı çizgisinden ödün verecek gibi durmuyor. Sevilla’nın oyun karakterinde hep savaşmak ve inatçı bir şekilde golü kovalamak var. Karşısındaki Barcelona’dan ya da Real’dan hiçbir zaman bu anlamda korkmadılar.

Barcelona fena bir hazırlık dönemi geçirmiyor. Uluslararası Şampiyonlar ligi‘nde izlediğimiz Barcelona iyi bir görüntü çizdi. Fakat son Liverpool maçı tam anlamıyla bir kabus gibiydi. Barcelona bir an önce o maçı unutmak isityor. Son dönemlerde hiçbir maçta bu kadar ağır bir yenilgi almamışlardı. Sonrasında Sampdoria’yı tek farkla yendiler. Takımda çok ciddi bir savunma zaafı göze çarpıyor. Arda Turan son maçta çok iyi oynadı, takıma artık uyum sağlamaya başlıyor. Messi ise o maçta 2 gol ve 1 asist yapmıştı.

Barcelona Sevilla İspanya Süper kupa maçını son dönemlerdeki güven vermeyen futbollarına ve Neymar’dan yoksun olmalarına rağmen ibrenin Barcelona’dan olduğunu söyleyebilirim. Kişisel tahminim Barcelona’nın kazanacağı yönünde.  Maçın iddaa oranları Barcelona 1.45 beraberlik 3.60 ve Sevilla 4.30 şeklinde. Herkese bol şans.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir