Yenilikler
Anasayfa / Basel / PAOK Basel İddaa Tahmini 24.7.2018

PAOK Basel İddaa Tahmini 24.7.2018

Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri
Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu ilk maçında PAOK ile Basel kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak.

PAOKBasel arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. PAOK kazanır 1.80, beraberlik 3.00, Basel kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

PAOK Sezonu Açıyor

Yunanistan temsilcisi PAOK, geçtiğimiz yıl Yunanistan Süper Ligi’nde çok etkili bir sezon geçirdi ve sezonu 2. sırada tamamladı. Bu sezon savunmayı Dynamo Kiev’den Evgen Khacheridi ile güçlendiren PAOK, hücum hattına ise 19 yaşındaki Leo Jaba’yı transfer etti. Özellikle Jaba’nın PAOK’un hücüm hattına yeni bir ivme kazandırması bekleniyor. Hazırlık kampında da iyi bir performans gösteren PAOK, bugün Basel karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Basel Kötü Başladı

Basel adına geçtiğimiz sezon tam bir hayal kırıklığıydı. Ezeli rakipleri Young Boys’a nazaran çok etkisiz kaldılar ve şampiyonluğu rakiplerine kaptırdılar. Bu sezon ise ligin ilk maçında St. Gallen’e 2-1 kaybederek bu sezona da kötü bir başlangıç yaptılar. Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turunda ilk maçta PAOK karşısında işleri hiç kolay değil. Üstelik takımın en önemli isimlerinden biri olan Mohamed Elyounoussi ve sağ bek Michael Lang takımdan ayrılınca Basel’in işi daha zorlaşacak gibi duruyor.

İddaa Tahmini

PAOK maçın favorisi. Basel ligin ilk maçında etkisiz bir görüntü çizmişti. Bugün de PAOK karşısında sürpriz yapmalarını beklemiyorum.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.80

Bets10 Oranı: MS 1 / 1.80

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir