Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu 29.5.2018

Günün İddaa Kuponu 29.5.2018

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Vitebsk – Slutsk: 02 (ç) / 1.43 (iddaa) – 1.53 (bets10) = Vitebsk’in bu sezon Belarus Ligi’nde 2 mağlubiyeti bulunuyor. Ligde BATE Borisov ve Dinamo Brest’e karşı mağlup oldular. Topladıkları 14 puan ile bugün karşılaşacakları Slutsk’un sadece 1 puan gerisinde 6.sırada yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Torpedo Zhodino’yu 2-0 ile geçmişlerdi. Bu sezon iç sahada oynadıkları 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde ettiler. Slutsk, Belarus Premier Ligi’ne hiçte fena bir başlangıç yapmadı. 8 hafta sonunda sadece BATE Borisov’a kaybettiler. Zaten BATE Borisov’da ligin en güçlü takımlarından biri. Bu sezon alınan 4 galibiyetin 3’üne dış sahada ulaştılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Dinamo Brest ile 1-1 berabere kalan Slutsk, son 3 haftada 7 puan toplamayı başardı. Slutsk bu sezon deplasmanda aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. Vitebsk zor bir deplasman ama ben Slutsk’un en azından 1 puan çıkartabileceğini düşünüyorum.

Dinamo Brest – Dnepr: MS 1 / 1.15 (iddaa) – 1.23 (bets10) = Dinamo Brest, Belarus Ligi’nde geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlamıştı. Lider BATE Borisov ile aralarında tam 17 puanlık fark oluşmuştu. Bu sezona ise Dinamo Brest’in iyi başladığı söylenemez. 8 hafta sonunda sadece 10 puan toplayabildiler. Bu sezon sadece 2 galibiyet alabilen Dinamo Brest bu galibiyetlere iç sahada ulaştı. Sergey Kovalchuk’un göreve gelmesiyle birlikte son 2 maçta 4 puan toplayan Dinamo Brest, bugünde Dnepr karşısında maçın favorisi. Dnepr, sezona Goredaya ve Gomel galibiyetleri ile başlayarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti ama bu galibiyetlerin ardından çıktıkları 6 maçta da 3 puan sevinci yaşayamadılar. Geçtiğimiz hafta Minsk ile iç sahada golsüz berabere kalan Dnepr, bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Dinamo Brest maçın favorisi. Kovalchuk’un göreve gelişinden sonra toparlanma sinyalleri verdiler. İç sahada ev sahibine güveniyorum.

HJK Helsinki – Seinajoki: İY 1 / 1.60 (iddaa) – 1.84 (bets10) = Geçtiğimiz yılın şampiyonu HJK Helsinki, bu sezonda yoluna dolu dizgin devam ediyor. Geçtiğimiz sezon en yakın takipçisine 20 puan fark atıp şampiyonluğa ulaşan Helsinki, bu sezonda aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. 11 hafta sonunda 8 galibiyet alıp 25 puan ile lider konumda bulunan Helsinki, geçtiğimiz hafta Honka’yı iç sahada 3-2 ile geçip üst üste 4. galibiyetini aldı. Seinajoki ise ligin zayıf ekiplerinden biri. Turku ve Kemi ile ligde kalma mücadelesi veriyorlar. Geçtiğimiz yıla oranla lige kötü başladıklarını belirtmek gerekiyor. 9 karşılaşmada sadece 8 puan toplayabildiler. Tabi diğer rakiplerine göre 2 maçlarının eksik olduğunu belirtmek gerekiyor. Ligde son 5 haftadır galibiyet alamayan Seinajoki’nin bugünde Helsinki deplasmanında puan alması zor gözüküyor. HJK Helsinki ligin en etkili takımı. Seinajoki karşısında rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum. İlk yarıdan işi bitirirler.

Toplam İddaa Oranı: 2.63

Toplam Bets10 Oranı: 3.46

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir