Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (7) 19.5.2018

Günün İddaa Kuponu (7) 19.5.2018

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Başakşehir – Kasımpaşa: İY 1 / 1.30 (iddaa) – 1.55 (bets10) = Başakşehir adına kritik bir 90 dakika. Sezonu şampiyon olarak tamamlamaları oldukça zor ama en azından 2. sıraya yerleşip Şampiyonlar Ligi vizesi almak istiyorlar. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında 2-0 kazanarak umutlarını sürdüren Başakşehir’de Mossoro ve Arda Turan’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim. Kasımpaşa ise sezonun en üretken takımlarından biriydi hiç şüphesiz. Özellikle Trabzonspor deplasmanında aldıkları 5-2’lik galibiyet sezonun özetiydi. Kemal Özdeş ve öğrencilerini bu sebeple kutlamak gerekiyor. Her takıma karşı kendi oyunlarını sergileyerek taraftarlara zevkli bir futbol sergiliyorlar. Bugün Başakşehir deplasmanında Omeruo ve Trezeguet kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecek. Başakşehir’den rahat bir galibiyet bekliyorum. İlk yarıdan işi bitirirler.

Leganes – Real Betis: İY 0 / 1.75 (iddaa) – 2.39 (bets10) = Leganes son haftaların formsuz takımlarından biri. Bu sezon kümede kalmayı başardılar ama Deportivo’nun aldığı kötü sonuçların kümede kalmalarına net bir şekilde etki yarattığını belirtmek gerek. La Liga’da 5 haftadır galibiyet alamayan Leganes, geçtiğimiz hafta Real Sociedad deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Bugün Real Betis karşısında Bustinza’nın kart cezası bulunuyor. Real Betis ise son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi ama bir şekilde önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’ne katılmayı garantilediler. Bugün Leganes deplasmanında mağlup olsalar dahi 6. sıradaki yerini korumuş olacaklar. Geçtiğimiz hafta Endülüs derbisinde Sevilla ile 2-2 berabere kalmışlardı. Maç öncesinde Guardado, Feddal ve Firpo’nun sakatlıkları bulunuyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımında iddiası yok. İlk 45 dakikadan eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum. İlk yarı beraberlik tercihi ön planda.

Sevilla – Alaves: MS 1 / 1.30 (iddaa) – 1.45 (bets10) = Sevilla, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Real Sociedad ve Real Madrid galibiyetleri ile çıkışa geçen Sevilla, geçtiğimiz hafta sonu Endülüs derbisinde Real Betis deplasmanından da puanla dönmeyi başararak son 3 maçta 7 puan topladı. Montella’nın görevden ayrılmasının ardından Sevilla’nın adeta kabuk değiştirdiğini söyleyebiliriz. Bugün Sevilla karşısında Escudero’nun kart cezası bulunuyor. Jesus Navas’ın durumu ise belirsiz. Alaves’in herhangi bir iddiası bulunmuyor. Son haftalarda aldıkları sürpriz galibiyetlerle en azından orta sıralara kadar çıkmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta Athletic Bilbao karşısında sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Abelardo’nun öğrencileri son 3 deplasman maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı. Bugün Sevilla karşısında Pedraza ve Ruben Duarte’nin sakatlıkları bulunuyor. Sevilla’dan bugün galibiyet bekliyorum. Ligin son maçında Alaves’i iç sahada mağlup ederler. Oran da gayet makul.

Toplam İddaa Oranı: 2.95

Toplam Bets10 Oranı: 5.37

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir